Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Imagini din locul unde Armata face un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini din locul unde Armata face un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus

Un spital mobil containerizat de nivel ROL 2 este amenajat in prezent de catre Ministerul Apararii Nationale la Institutul Ana Aslan din Otopeni, pentru tratarea cazurilor usoare si medii de coronavirus. Spitalul mobil containerizat ar urma sa fie gata in cinci zile si va avea in compunere corturi medicale si containere - care cuprind, printre altele, unitati de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zona de decontaminare. continuă pe Hotnews

FOTO Armata face un spital mobil langa Bucuresti pentru bolnavii de coronavirus. Ce dotari va avea

Ministerul Apararii Nationale instaleaza un spital mobil containerizat de nivel ROL 2 la Institutul Ana Aslan din Otopeni, pentru tratarea cazurilor usoare si medii de coronavirus.

Ramona, direct la atac in camera rosie! Noua concurenta din casa Puterea Dragostei face prima victima

Ramona nici nu a intrat bine in casa Puterea Dragostei ca face deja prima victima. Cum a decurs prima intalnire a ei cu un concurent in camera rosie? Ce si-au marturisit cei doi si cine e dispus sa faca primul pas pentru o relatie? Puterea Dragostei: Ramona face prima victima in camera rosie Ea .

VIDEO Imagini din drona cu A10 Sebes - Turda, Lotul 1 si nodul rutier complex de la Sebes dintre A1, A10 si DN1. Va fi gata anul acesta?

Cei 17 km de pe Lotul 1 al autostrazii A10 Sebes - Turda se numara printre sectiunile pe care autoritatile spera sa le deschida in 2020, insa sansele pentru o inaugurare sunt in realitate destul de mici. O filmare recenta din drona arata ca santierul e departe de a fi gata, mai ales la nodul rutier complex de la Sebes, acolo unde se intersecteaza A10 cu A1 si DN1. Ba mai mult, intr-o vizita recenta, ministrul Transporturilor a dat peste o alta problema: stalpi de electricitate care n-au fost relocati si sunt pasati de la o entitate la alta.

VIDEO Imagini inedite cu o haita de lupi care descopera camera de monitorizare a faunei

Imagini inedite cu o haita de lupi care descopera camera de monitorizare a faunei, amplasata de catre specialistii Parcului Natural Portile de Fier, au fost publicate pe Facebook de Regia Nationala a Padurilor Romsilva.

VIDEO Imagini emotionante cu Papa strabatand strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus

Papa Francisc s-a aventurat, duminica, pe jos, pe strazile pustii ale Romei, pentru a se ruga la doua altare pentru sfarsitul pandemiei de coronavirus, dupa ce Vaticanul a anuntat ca celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc, in premiera, fara public.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )