Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO inca un motiv sa nu-ti cumperi iPhone 12: cum te-a sabotat Apple, daca ti se strica ceva

Playtech Playtech,
VIDEO inca un motiv sa nu-ti cumperi iPhone 12: cum te-a sabotat Apple, daca ti se strica ceva

Dupa ce a avut mai multe procese in SUA legate de dreptul oamenilor de a-si repara iPhone-urile oriunde doresc, Apple iti ofera un motiv in plus sa nu-ti iei iPhone 12. Noile. continuă pe Playtech

De ce a scos rapid George Buhnici clipul de pe YouTube cu iPhone 12 mini

George Buhnici a fost primul content creator ce a facut un review video la proaspat lansatul smartphone iPhone 12 mini. Iata insa de ce a scos rapid clipul de pe YouTube.

Cum arata noul iPhone 12 mini. Primele imagini din lume cu dispozitivul au aparut pe canalul de YouTube al lui George Buhnici (VIDEO)

La jumatatea lunii octombrie, Apple si-a prezentat noua serie de smartphone-uri iPhone, compusa din urmatoarele modele: iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Cele patru modele.

iPhone 12 Pro le permite oamenilor orbi sa-i vada pe cei din jurul lor

IPhone 12 Pro si 12 Pro Max de la Apple au o noua functie pentru utilizatorii orbi sau cu vedere redusa capacitatea de a vedea alte persoane din jur. Dispozitivele folosesc noul senzor.

George Buhnici, raspuns dupa videoclipul de prezentare a lui iPhone 12 mini, care a incalcat embargoul media

George Buhnici a fost primul YouTuber din lume care a prezentat un videoclip hands-on cu noul iPhone 12 mini, insa a fost nevoit sa il stearga la scurt timp dupa publicare.

iPhone 12 se vinde ca painea calda: cate comenzi incearca sa acopere Apple, contrar pronosticurilor

Desi personal sunt foarte dezamagit de schimbarile introduse de Apple odata cu noile telefoane, comenzile de iPhone 12 depasesc toare recordurile, din cate se pare. De aproximativ o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )