Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Inna, colaborare bomba cu o CUNOSCUTA TRUPA din Romania! Este o mare bucurie sa pot colabora cu ei Vezi aici cum suna piesa Summer in December

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Inna, colaborare bomba cu o CUNOSCUTA TRUPA din Romania! Este o mare bucurie sa pot colabora cu ei Vezi aici cum suna piesa Summer in December

La numai o zi de la lansarea videoclipului oficial al single-ului Diggy Down, INNA revine cu o surpriza pentru fanii. continuă pe Devorator Monden

Realitatea lagarelor de copii din Romania. Aproape 1.500 de copii institutionalizati au murit in orfelinate, in ultimii 4 ani

Dezvaluiri socante despre realitatea lagarelor de copii din Romania. Potrivit unui raport al Centrului de Resurse Juridice, aproape 1. 500 de copii institutionalizati au murit in orfelinate, in ultimii 4 ani.

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre inchisoarea din Romania

CIA nu a informat Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care ambasadorul Michael Guest a catalogat-o inacceptabila, relateaza Mediafax. Autoritatile de la Bucuresti au cerut, in 2006, inchiderea centrului de detentie, conform raportului Senatului SUA.

Companiile din Romania, pe ultimul loc in UE in privinta utilizarii serviciilor de cloud computing

Serviciile de cloud computing, cu ajutorul carora utilizatorii de internet pot accesa informatii si aplicatii stocate pe servere externe, sunt folosite de numai 5% dintre companiile din Romania, cel mai redus procentaj la nivelul UE, unde media de.

Companiile mari din Romania vor fi obligate sa publice raportari anti-spaga. Cine, cand si cum

Companiile mari din Romania si celelalte state ale Uniunii Euoropene vor fi obligate sa publice raportari non-financiare care sa contina situatii inclusiv reeritoare la masuri anti-mita, potrivit unei directive europene intrate recent in vigoare si prezentate luni de Centrul Roman de Politici Europene CRPE).

Presiunea fiscala pe mediul de afaceri risca sa alunge capitalul din Romania

Presiunea fiscala pusa tot mai puternic pe mediul de afaceri risca sa alunge capitalul din tara noastra, facandu-ne sa asistam la o adevarata sinucidere economica, avertizeaza economistii de la compania de business information si credit risk management KeysFin, intr-o analiza privind evolutia fiscalitatii din Romania din 2004 pana in prezent, trimisa astazi redactiei.

Burleanu, nemultumit de arbitrajul din Romania: Asteptam propuneri de sanctiuni

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, este nemultumit de modul in care au fost arbitrare meciurile din Romania in ultima perioada. Seful FRF a declarat ca asteapta sa vada sanctiuni si masuri concrete din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor CCA).

Asiguratorii din Romania se opun infiintarii CEETAR. Este sesizata Comisia Europeana

Uniunile nationale care reprezinta companiile de asigurari din Romania, UNSAR si UNSICAR, aduc in atentia Comisiei Europene proiectul de infiintare al CEETAR, singura institutie care va putea evalua vehiculele avariate, pentru care s-a incheiat o polita RCA sau CASCO.

Uniunea Editorilor din Romania: Ne aflam la sfarsitul anului si Ministerul Educatiei nu a inceput organizarea licitatiei de manuale noi pentru clasele a III-a si a IV-a

Uniunea Editorilor din Romania sustine ca Ministerul Educatiei se pregateste sa reediteze scandalul manualelor digitale si in cazul licitatiei de manuale pentru clasele a III-a si a IV-a. Ne asteptam cu totii ca specialistii si conducerea ministerului sa traga toate invatamintele din organizarea dezastruoasa a licitatiei pentru noile manuale destinate claselor I si a II-a si sa demareze, cel tarziu la 15 septembrie 2014, procedurile premergatoare achizitiei de manuale pentru clasele a III-a si a IV-a, prin aprobarea programelor scolare, avertizeaza Uniunea.

Cartel Alfa cere Wizz Air sa inceteze presiunile asupra angajatilor din Romania

Sindicatul Cartel ALFA cere conducerii companiei Wizz Air Ungaria sa inceteze presiunile asupra angajatilor din Romania, victime ale unui nou abuz din partea angajatorului, arata un comunicat remis redactiei.

Castigatorii Superscrieri ridica stacheta non-fictiunilor din Romania

Cea mai asteptata competitie a anului, de sustinere a jurnalismului narativ si a scrierilor de non-fictiune din Romania, a incheiat pe 26 noiembrie cea de-a patra editie. Initiativa Premiile Superscrieri, non-fictiuni care schimba lumea, a adunat la Gala de Premiere pe unii dintre cei mai buni autori de gen din tara, precum si sustinatori. Vezi in articol castigatorii editiei din 2014.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )