Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO INTERVIU Filosofia lui Marian Vanghelie: Nu puteti sa conduceti tara cu oameni saraci si cinstiti

Adevărul Adevărul,
VIDEO INTERVIU Filosofia lui Marian Vanghelie: Nu puteti sa conduceti tara cu oameni saraci si cinstiti

Iesit din arest, fostul primar al Sectorului 5 nu crede in curentul de schimbare al clasei politice din Romania. intr-o vreme in care politicienii din generatia sa fac un pas in spate, Vanghelie e hotarat sa reziste: Ma descurc si in arest, si in perioade de razboi, si cu DNA, si fara DNA, si daca vin rusii. Sunt sigur pe mine. continuă pe Adevărul

VIDEO TEASER Marian Vanghelie: Nu coruptia ucide. Prostia ucide!

In perspectiva alegerilor locale din acest an, Adevarul demareaza, incepand de luni, o campanie multimedia focalizata pe tipologiile de primari pe care le-a cunoscut Romania de la Revolutie si pana in prezent. incepem cu Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5.

INTERVIU Marian Vanghelie: Mi s-a spus ca n-am sanse in politica din cauza CV-ului. Ca si cum in Romania intereseaza pe cineva CV-ul...

Iesit din arest, fostul primar al Sectorului 5 nu crede in curentul de schimbare al clasei politice din Romania. intr-o vreme in care politicienii din generatia sa fac un pas in spate, Vanghelie e hotarat sa reziste: Ma descurc si in arest, si in perioade de razboi, si cu DNA, si fara DNA, si daca vin rusii. Sunt sigur pe mine.

Marian Vanghelie, amintiri din tinerete: Vindeam un kil de aur la trei zile

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul primar al sectorului 5 din Bucuresti vorbeste despre problemele cu justitia, dar si despre evolutia sa pe scena politica si de afaceri. Am inceput sa ma interesez cine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )