Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Istorie locala: Casa Vergu-Manaila, cea mai veche constructie laica din municipiul Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Istorie locala: Casa Vergu-Manaila, cea mai veche constructie laica din municipiul Buzau

Cea mai veche constructie din oras, atestata documentar in 1794, a apartinut familiilor Vergu si Manaila si gazduieste in zilele noastre colectia de Etnografie si Arta populara. Are o destinatie provizorie de sediu administrativ al Muzeului, pe durata lucrarilor de reabilitare a cladirii principale a institutiei de cultura. continuă pe Adevărul

Cea mai veche casa din Timisoara a avut mereu santinela la poarta

Cladirea Garnizoanei din Piata Libertatii este cea mai veche casa din Timisoara care isi pastreaza volumetria initiala.

Radu Banciu: Politicienii sunt ca Mihaela Radulescu. Pedeapsa lor cea mai crunta ar fi sa nu mai apara la televizor (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu difuzata de B1 TV, ca cea mai crunta a politicienilor ar fi sa nu mai apara la televizor. Pentru politicieni pedeapsa cea mai.

Care este cea mai veche cladire din municipiul Iasi. Istoricii au lamurit o controversa perpetuata de interpretarea gresita a unui document de arhiva

Majoritatea iesenilor stiu ca Biserica Armeneasca ar fi cea mai veche cladire ramasa inca in picioare in municipiul Iasi. Teoria a fost demontata de specialistii de la Directia de Cultura. Cea mai veche cladire inca functionala din Iasi are o vechime de 430 de ani.

Este cea mai de prost gust poza. Fotografia pe care si-a facut-o blonda aceasta a starnit valuri de controverse. Vezi de ce

Este cred ca cea mai de prost gust fotografie pe care si-o putea face cineva - aceasta a fost reactia a zeci de oameni dupa ce imaginea cu aceasta blonda a ajuns pe internet. Femeia, turista in New York City,.

GALERIE FOTO Povestea Turnului Scarilor, cea mai veche cladire din Sibiu

Turnul Scarilor sau Poarta Scarilor este considerata de catre specialisti cea mai veche cladire din Sibiu aflata in picioare si astazi.

Biserica Sarbeasca, cea mai veche cladire din municipiu Arad

Trec zilnic pe langa ea, dar putini stiu ca este cea mai veche cladire din Arad. Este vorba despre Biserica Sarbeasca, care a fost intemeiata de capitanul Jovan Popovic Tekelija Iovan Popovici Techelia), intre anii 1698 si 1702, pentru familiile granicerilor sarbi conform documentelor 300 pedestrasi si 200 calareti) stabiliti aici impreuna cu familiile lor.

Teo Trandafir, cea mai buna revenire in televiziune. Andreea Marin, pe locul doi

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo SHOW de la Kanal D, si-a adjudecat premiul pentru Cea mai buna revenire, la Gala Premiilor TVmania, care a avut loc marti, la Teatrul Bulandra.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013.

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2013, arata datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat) si citate de Agerpres. Gratie unei cresteri economice trimestriale de 1,6%, Romania este lider in UE, urmata de Letonia 1,2%), Marea Britanie si Ungaria ambele cu 0,8%) si Polonia 0,6%). Potrivit Eurostat, in perioada iulie-septembrie 2013 expansiunea economiei zonei euro a incetinit la 0,1%, dupa un avans de .

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013

Romania a inregistrar cea mai mare crestere economica dinUE in trimestrul trei din 2013, potrivit estimarilor publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat. Cu o crestere economica.

Lenovo a lansat tabletele Yoga, despre care spune ca au cea mai buna autonomie a bateriei. Preturile pornesc de la circa 1.260 lei

Lenovo a lansat in tara doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata. Exista un model cu ecran de 8 inch si altul de 10,1 inch, preturile pornesc de la 1. 260 lei, iar asteptarile de vanzari pentru luna decembrie sunt de 3. 000 de unitati. Lenovo vrea sa aduca in tara la inceput de 2014 si primele smartphone-uri care acum se vand in tari precum Serbia, Ucraina si Rusia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )