Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Klaus Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina si sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina si sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim

Presedintele Klaus Iohannis este optimist in privinta evolutiei economice, afirmand vineri, dupa o sedinta cu Ludovic Orban si Mugur Isarescu, ca au fost identificate solutii pentru problemele actuale si avem sanse bune sa iesim destul de repede din situatia total neplacuta in care ne gasim. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Sunt sanse bune ca economia romaneasca sa-si revina. Am gasit solutii de revigorare

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca a avut discutii cu premierul Orban, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si cu ministrul Finantelor, Florin Citu, si au gasit cele mai bune solutii pentru revigorarea economiei Romaniei.

VIDEO Klaus Iohannis, despre amenzile declarate neconstitutionale: Fara aceste sanctiuni, mortii pe care astazi ii plangem ar fi fost mult mai multi!

Presedintele Klaus Iohannis a aparat joi amenzile impuse de autoritati in perioada starii de urgenta si a afirmat cu toata responsabilitatea ca fara aceste sanctiuni, mortii pe care astazi ii plangem ar fi fost mult mai multi.

VIDEO Klaus Iohannis: Decizia CEDO in cazul Kovesi, fara precedent, nu poate ramane fara consecinte CCR are obligatia de a revizui de indata hotararea legata de revocarea acesteia, dar si alte decizii

Decizia CEDO in cazul Laurei Codruta Kovesi este fara precedent si nu poate ramane fara consecinte, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis. El spune ca CCR, a carei credibilitate este si mai puternic zdruncinata, are obligatia de a revizui de indata nu numai hotararea legata de revocarea fostei sefe a DNA, dar si deciziile luate in considerarea unor simple declaratii, fie ele si politice.

Coronavirus in Romania: CCR va dezbate pe 13 mai sesizarea pe OUG privind starea de alerta Iohannis: Avem sanse bune ca economia sa isi revina

Bilantul deceselor pacientilor testati pozitiv cu Covid-19 a ajuns la 898, vineri fiind anuntate 10 noi victime. Potrivit ultimei raportari, de vineri de la pranz, numarul imbolnavirilor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 14. Situatia amenzilor date celor care incalca restrictiile are inca destule semne de intrebare, iar autoritatile nu au anuntat pana acum cum vor arata masurile ce vor fi luate dupa 15 mai. ------------22:06 Problemele cu care se pot confrunta la locul de munca pacientii cu COVID-19 care au dezvoltat forme grave ale bolii22:05 Autoritatile din Braila au refuzat sa primeasca 20 de pacienti cu Covid-19 din Vrancea15. 24 Circulatia trenurilor cu muncitori sezonieri spre Europa, aprobata.

Marcel Ciolacu, replica pentru Klaus Iohannis: Ataca institutii fundemantale ale statului, precum Parlamentul si CCR. Slabeste democratia si netezeste drumul catre un trecut pe care ni-l doream uitat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a venit joi seara cu o replica pentruu presedintele Klaus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrati ca fac tot posibilul ca efortul de reconstructie a.

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA. Credibilitatea CCR este puternic zdruncinata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

Klaus Iohannis: Am vazut cu cata satisfactie au primit unii politicieni decizia CCR. Fara aceste amenzi, mortii pe care ii plangem ar fi fost mult mai multi. PSD si acolitii sai fac tot posibilul ca efortul de reconstructie al natiunii sa esueze (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o prima reactia in urma decizie Curtii Constitutionale care a declarat ca fiind neconstitutionala majorarea amenzilor pentru cei care nu respecta masurile de.

Klaus Iohannis, despre relansarea economica in contexul pandemiei de coronavirus: Antreprenorii au nevoie de implicarea si sprijinul autoritatilor. Romania va iesi cu bine din aceasta criza (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, dupa discutiile cu reprezentantii mediului de afaceri, referitoare la masurile de relansare economica in conditiile pandemiei de coronavirus, ca in perioada.

Klaus Iohannis: CCR are obligatia de revizui de indata decizia referitoare la revocarea Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, marti, o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, in urma discutiilor cu reprezentantii mediului de afaceri cu privire la relansarea economiei in contextul crizei.

KLAUS IOHANNIS, DUPA DECIZIILE CCR: PSD a infestat cu persoane obediente cele mai importante institutii ale statului

Curtea Constitutionala a fost acuzata, indirect, ieri, de presedintele Klaus Iohannis ca ar face jocurile social-democratilor, dupa ce institutia condusa de Valer Dorneanu a stabilit ca amenzile aplicate in timpul starii de urgenta pentru contraventiile prevazute in ordonantele militare sunt neconstitutionale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )