Libnet.ro
UNICEF

17:16

VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa. Vreti sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva?

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a reiterat marti seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur de scrutin. Ce vreti, sa ma apuc si eu de trocuri politice, sa promit nu stiu cui ca-l fac premier de rezerva? Sau ca il fac consilier de obiecte sau de lucruri? Eu doresc votul romanilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde, a afirmat Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa (VIDEO)

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la problemele cu votul din diaspora ca nu accepta ca voturile romanilor sa fie.

Klaus Iohannis: Nu concep sa fie tranzactionate voturile romanilor ca o marfa

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, referitor la problemele cu votul din diaspora ca nu accepta ca voturile romanilor sa fie.

VIDEO. Klaus Iohannis: Sunt singurul care GARANTEAZA INDEPENDENTA JUSTITIEI

La scurt timp dupa afisarea exit-poll-urilor, Klaus Iohannis a declarat ca este un rezultat bun care arata ca se produce schimbarea. Iohannis a mai spus ca: vreau sa le multumesc oamenilor car au votat, indiferent pentru cine, si multumiri speciale celor care au votat Romania lucrului curat, adica pe mine. Am ramas doi, eu si Victor Pponta. Este evident acum ca romanii au de ales intre doua variante, Romania Lucrului Bine Facut, o Romanie normala, pe de alta parte Romania lucruluri prost facut, o romanie a scandalului si a minciunii.

Klaus Iohannis, 46,17% din voturile din strainatate

Klaus Iohannis, candidatul ACL, a obtinut 46,17% din voturile din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale, urmat de Victor Ponta, candidatul aliantei PSD-UNPR-PC, pentru care au votat 15,90% dintre alegatori, si de candidatul independent Monica Macovei cu 15,20%, conform rezultatelor anuntate astazi.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, duminica seara, dupa incheierea votului pentru turul intai, ca De acum lupta se da intre mine si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa dispus sa garanteze independenta justitiei si statul de drept. Ii chem alaturi de mine pe toti romanii care vor ca legea sa fie lege si nu vor ca toata puterea sa fie in mainile unui singur partid. Victor Ponta si Klaus Iohannis se claseaza pe primele doua locuri ale tuturor celor 4 exit-poll-uri realizate de televiziunile de stiri, ei fiind candidatii care merg in turul al doilea al alegerilor.

VIDEO Klaus Iohannis: Noi am propus votul prin corespondenta, dar PSD s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat luni, referindu-se la problemele intampinate duminica de romanii din diaspora care au vrut sa voteze, ca PNL a propus introducerea votului prin corespondenta, insa PSD s-a opus pentru ca s-a temut. Va dati seama, daca toti romanii ar fi votat, i-am fi rupt din primul tur, a afirmat liderul PNL.

Klaus Iohannis: Nu voi negocia cu niciun politician pentru turul II. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni. / Dezbaterea cu Ponta va fi fata in fata, intr-un mediu non-partizan

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va negocia cu candidatii care au iesit din cursa pentru a fi sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Nu voi negocia cu niciun politician. Imi doresc votul tuturor romanilor, dar imi doresc votul direct, fara sa negociez cu politicieni, a declarat Iohannis. Intrebat ce se va intampla daca alti candidati il vor cauta, Iohannis a raspuns Nu voi negocia. Candidatul ACL a declarat, cu referire la scandalul votului din diaspora, ca Sunt incapabili domnul Pontaco sa organizeze tara, nici macar o zi de alegeri nu au fost in stare sa organizeze. In timpul conferintei de presa, Klaus Iohannis a prezentat si imagini video cu romani din diaspora care au stat cateva ore la coada duminica, fara a isi putea exercita dreptul la vot.

VIDEO Rezultate oficiale partiale, ora 10:20: Victor Ponta - 40,33%, Klaus Iohannis - 30,44%, Calin Popescu Tariceanu - 5,40%. Au fost centralizate voturile din 98,3% din sectiile de votare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat luni dimineata, la ora 11:00, noi rezultate oficiale partiale, dupa centralizarea voturilor din 98,3% din sectii. Conform datelor, Victor Ponta a obtinut 40,33% din voturi, Klaus Iohannis 30,44 %, Tariceanu 5,40%, Elena Udrea 5,18%, Monica Macovei 4,46%. Prezenta la vot pe tara a fost de 53,16%.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

Klaus Iohannis, despre situatia romanilor din strainatate: E o bataie de joc!

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat luni, prezent la o intalnire a liderilor ACL, ca situatia romanilor care nu au putut vota in strainatate este o bataie de joc care trebuie sa inceteze o data pentru totdeauna.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )