Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO! Lexus lanseaza masina care iti deseneaza portretul in timp ce conduci

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO! Lexus lanseaza masina care iti deseneaza portretul in timp ce conduci

In urma unui experiment, modelul IS 300h al masinii Lexus va dispune de un sistem care schiteaza in timp real portretul soferului, in functie de stilul de conducere. continuă pe Wall-Street Ro

Alimente care iti ajuta si care iti distrug creierul

Unele alimente ajuta creierul sa lucreze mai bine in timp ce altele ii scad performanta drastic. Fii desteapta si hraneste-te cu alimente care stimuleaza procesele cognitive, capacitatea de memorare, acuitatea si puterea.

5 obiceiuri rele care iti fac bine

Obiceiurile zilnice ne pot pastra in forma maxima sau, dimpotriva, sa ne dea peste cap intregul organism. Insa care sunt obiceiurile bune si care sunt cele gresite? Iata cateva studii care dau peste cap vechile.

FOTO-VIDEO. Primul tunel feroviar care leaga Europa si Asia, inaugurat in Turcia.

Turciei are in Istanbul, de marti, primul tunel feroviar care leaga doua continente, Europa si Asia, pe sub stramtoarea Bosfor, potrivit Associated Press. Constructia are o lungime de 13,6 kilometri, dintre care 1,4 kilometri sunt parcursi pe sub stramtoarea Bosfor la 55 de metri adancime. Potrivit oficialilor turci, Marmaray este primul tunel submarin care leaga doua continente si totodata cel mai adanc din lume. Realizarea tunelul Marmaray a costat guvernul de la Istanbul trei miliarde de .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )