Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Lider taliban, despre atacurile din Kabul in care au murit mai multi straini, inclusiv romani: Daca ei pot sa omoare o mie dintre noi, noi de ce nu putem sa ucidem unul sau doi? O putem tine asa o suta de ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Lider taliban, despre atacurile din Kabul in care au murit mai multi straini, inclusiv romani: Daca ei pot sa omoare o mie dintre noi, noi de ce nu putem sa ucidem unul sau doi? O putem tine asa o suta de ani

Dupa ce Donald Trump a oprit negocierile cu talibanii, acestia au tinut sa-i transmita un mesaj presedintelui american. O putem tine asa o suta de ani, a spus negociatorul sef al al talibanilor, Sher Mohammad Abbas Stanikzai, la televiziunea rusa RT. continuă pe Hotnews

A crescut numarul romanilor din diaspora care si-au anuntat intentia de vot

La noapte expira si al doilea termen dat de Guvern pentru inregistrarea romanilor din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit www. votstrainatate. ro, pana acum s-au.

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

Lideri TALIBANI, despre atacurile de la Kabul, unde au murit mai multi straini, inclusiv romani: Daca ei pot sa omoare o mie dintre noi, noi de ce nu putem sa ucidem unul sau doi? (VIDEO)

Conflictul intre lumea occidentala si talibali nu pare sa aiba sfarsit. in pline negocieri de pace cu americanii, talibanii au recunoscut ca ei sunt atacatorii de la Kabul, unde si-au pierdut si cetateni.

Lider ALDE, despre Melescanu: Cand a fost numit de Basescu sef la SIE, a tradat PNL. Acum, cand PSD ii propune functia de la Senat, tradeaza ALDE

Presedinte ALDE Dambovita, Ionel Petre, afirma, referindu-se la Teodor Melescanu, ca este o fantoma tradatoare, care bantuie pe holurile Parlamentului in cautarea busolei politice, care a tradat PNL cand a fost numit de Traian Basescu sef la SIE, iar acum tradeaza ALDE, fiind propus de PSD la conducerea Senatului.

Armamentul folosit in atacurile din Arabia Saudita provine din Iran (coalitia care intervine in Yemen)

Armamentul folosit in dublul atac impotriva instalatiilor petroliere din Arabia Saudita este de provenienta iraniana, a afirmat luni purtatorul de cuvant al coalitiei care intervine in Yemen impotriva rebelilor Houthis, scrie AFP.

Seful NATO, ingrijorat de riscul unei escaladari dupa atacurile din Arabia Saudita

Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca exista riscul unei escaladari a situatiei tensionate din Arabia Saudita, acuzand Teheranul ca destabilizeaza intregul Orient Mijlociu. Facem apel.

Stirile ProTV: Reactia Vioricai Dancila cand Alex Dima o intreaba despre saracia din judetul Teleorman

Judete la stapan, partea III. Teleormanul e in Romania! Asta vrea sa se stie premierul Viorica Dancila, care spune ca multi bani s-au investit in judetul in care a fost aleasa. Pe teren insa, investitiile nu prea se vad.

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si.

JYSK a inaugurat Centrul de distributie din Bulgaria, care va face livrari catre Romania

JYSK a deschis un nou centru de distributie in Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din tara. Incepand din luna septembrie, livrarile de produse catre magazinele JYSK din Romania vor fi facute din noul centru de distributie aflat in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )