Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Liga Araba cere protectie pentru palestinienii din Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
VIDEO Liga Araba cere protectie pentru palestinienii din Fasia Gaza

Liga Araba solicita comunitatii internationale sa-i protejeze pe palestinienii din Fasia Gaza: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata raidurilor israeliene in Fasia Gaza si trebuie sa intervina prin intermediul institutiilor legale si umanitare pentru a proteja poporul palestinian. continuă pe România Liberă

VIDEO Actorul David Legeno, cunoscut pentru rolul din Harry Potter, a fost gasit mort, in California

Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza Harry Potter, a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, scrie Mediafax.

Liga Araba se reuneste luni pentru a discuta despre situatia din Fasia Gaza

Ministrii Afacerilor Externe din cadrul Ligii Arabe se vor intalni luni la Cairo pentru a discuta despre deteriorarea situatiei in Fasia Gaza, unde raidurile israeliene se succed ca riposta la tirurile de.

APIA: FNGCIMM si Piraeus Bank, parteneriat pentru antreprenorii din domeniul agricol

FNGCIMM va dezvolta un parteneriat cu Piraeus Bank in vederea finan and tarii capitalului de lucru pentru desfa and surarea activita and tilor curente de catre beneficiarii masurii 215 - pla and ti privind bunastarea animalelor - porcine - anul II de angajament sesiunea II depunere).

Momentul adevarului pentru unul din cei mai cunoscuti sportivi. Am ascuns asta de toata lumea

Ian Thorpe, multiplu medaliat olimpic la inot, a recunoscut ca este homosexual intr-un interviu acordat unei televiziuni din Australia. Vizibil emotionat, sportivul a marturisit, cu vocea tremuranda, ca si-a.

Secvential: Anton Lixandroiu, romanul care a cerut socoteala Ungariei pentru masacrul din Ardeal

Romanul cu cetatenie americana, Anton Lixandroiu, care a cerut in instanta ca Ungaria sa isi ceara scuze pentru crimele istorice comise impotriva romanilor din Ardeal, a vorbit, in editia de duminica a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )