Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Mihai Chirilov la TIFF Lounge despre prezenta lui Alain Delon la Cluj: S-au aliniat bine planetele

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mihai Chirilov la TIFF Lounge despre prezenta lui Alain Delon la Cluj: S-au aliniat bine planetele

Prima intalnire de la TIFF Lounge de la editia 16 a TIFF-ului a fost duminica, 4 iunie, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului. Acesta a vorbit despre cum selectia filmelor, despre aducerea starului Alain Delon la Cluj si despre cum tanara generatie nu gusta micile imperfectiuni de pe pelicula preferand un film la o calitate foarte buna, HD. Invitatul de azi, 5 iunie, la TIFF Lounge este Armand Assante. continuă pe Adevărul

VIDEO Mihai Chirilov, la TIFF Lounge, despre prezenta lui Alain Delon la Cluj: S-au aliniat bine planetele

Prima intalnire de la TIFF Lounge de la editia 16 a festivalului a fost duminica, 4 iunie, cu Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului. Acesta a vorbit despre selectia filmelor, despre aducerea starului Alain Delon la Cluj si despre cum tanara generatie nu gusta micile imperfectiuni de pe pelicula preferand un film la o calitate foarte buna, HD. Invitatul de luni, 5 iunie, la TIFF Lounge este Armand Assante.

Festivalul de Film Transilvania si-a deschis portile. Mihai Chirilov: La TIFF e loc pentru toata lumea

Piata Unirii din Cluj-Napoca a fost arhiplina vineri seara, la deschiderea Festivalului International de Film Transilvania. Peste 3200 de oameni au urmarit comedia Regele Belgiei / King of the Belgians pe cel mai mare ecran din istoria festivalului si unul dintre cele mai mari din Europa Centrala si de Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )