Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Moment istoric in Ajunul Craciunului: Regatul Unit si UE au ajuns la un acord comercial Ursula von der Leyen: Este corect si echilibrat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Moment istoric in Ajunul Craciunului: Regatul Unit si UE au ajuns la un acord comercial Ursula von der Leyen: Este corect si echilibrat

Regatul Unit a reusit sa ajunga la un acord istoric pentru viitoarea relatie comerciala cu Uniunea Europeana, in Ajunul Craciunului, cu doar cateva zile inainte de finalul perioadei de tranzitie, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Hotnews

Iohannis da asigurari dupa ce UE si Regatul Unit au ajuns la un acord comercial: Acordul va proteja interesele companiilor si ale cetatenilor romani

Acordul va proteja interesele companiilor si ale cetatenilor romani - obiective-cheie ale Romaniei in aceste tratative, afirma Klaus Iohannis dupa ce Uniunea Europeana si Marea Britanie au ajuns la un acord privind relatiile post-Brexit.

De ce s-au blocat atat de mult timp negocierile post-Brexit si care e miza apelor britanice

Pescarii europeni vor putea continua sa mearga in apele britanice, dar cu restrictii sporite si cu renegocieri anuale din 2026 - cand accesul in aceste zone pline de pesti este crucial pentru activitatea lor, relateaza AFP. VIDEO Moment istoric in Ajunul Craciunului: Regatul Unit si UE au ajuns la un acord comercial Ursula von der Leyen: Este corect si echilibrat.

VIDEO Iohannis, indemn la distantare in Ajunul Craciunului: Darul pe care il putem face cu totii - sa ii protejam pe cei dragi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii indeamna joi, in Ajunul Craciunului, pe romani sa ofere celor dragi protectie si sa mentina distanta. Sa fim, asadar, impreuna in spirit, convinsi ca solidari vom reveni in curand la o viata normala, spune Iohannis in mesajul sau de Craciun.

Coronavirus: ce stim despre noua tulpina aparuta in Regatul Unit

Regatul Unit a decis sa re-carantineze Londra si sud-estul tarii, ca urmare a aparitiei unei noi mutatii ale coronavirusului care pare mai contagioasa decat precedenta. Doua mutatii sunt cruciale, caci afecteaza proteina Spike, gratie careia virusul se fixeaza pe receptorii ACE-2 ai celulelor umane, scrie cotidianul francez Les Echos, preluat de agentia Rador. Olanda a fost prima tara care a reactionat, suspendand zborurile dinspre Regatul Unit, fiind urmata de Belgia si Italia si apoi si de alte tari printre care si Romania. Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pe Twitter ca este in contact cu autoritatile sanitare britanice. Ce stim, in acest moment, de aceasta noua forma de coronavirus ?.

O echipa a ambasadei Romaniei la Londra acorda asistenta romanilor afectati de masurile adoptate de Regatul Unit

O echipa speciala a ambasadei Romaniei la Londra se afla la acest moment la Folkestone, zona de intrare in Eurotunnel, pentru a acorda asistenta consulara cetatenilor romani afectati de masurile adoptate de Regatul Unit si de unele state europene.

Portul din Dover s-a redeschis pentru a permite soferilor de camioane blocati in Regatul Unit sa paraseasca tara

Portul din Dover s-a redeschis in noaptea de marti spre miercuri, slabind putin cordonul sanitar care strange Marea Britanie dupa anuntul descoperirii unei noi tulpini a virusului SARS-CoV-2, informeaza AFP, citata de Agerpres. Redeschiderea urmeaza unui acord pentru a depasi criza la care au ajuns Londra si Parisul pentru a permite soferilor de camioane blocati in Regatul Unit sa paraseasca tara pe baza unui test COVID-19 rapid. Aceasta decizie care atenueaza amenintarea unei penurii de produse, dupa ce mii de camioane au fost blocate in Anglia ca urmare a suspendarii timp de 48 de ore a transportului insotit de marfa anuntata de Franta, de care Marea Britanie este foarte puternic dependenta.

Traditii de Ajunul Craciunului. Ce trebuie sa faci azi pentru a avea noroc in 2021

Cand spunem sarbatori de iarna, de cele mai multe ori ne gandim la zapada care urmeaza sa imbrace totul in alb, la mirosul inconfundabil de cozonac si la colindele care completeaza atmofesra de bucurie si emotie sufleteasca. Ajunul este evenimentul apropiat de sfarsitul de an, patronat de Mos Ajun, stapanul timpului si detinatorul puternii anului .

Superstitii in Ajunul Craciunului. Ce e interzis sa faci pe 24 decembrie, cum atragi norocul in casa

Ziua Craciunului se bucura de o pregatire speciala inca din ziua premergatoare acestei sarbatori, numita Ajunul Craciunului 24 decembrie). La sate, indeosebi, sunt pastrate mult mai bine traditiile acesteia.

Razbunare in stil mafiot in Ajunul Craciunului. Un cunoscut milionar a fost nevoit sa apeleze la Politie

Razbunare in stil mafiot la Tulcea, in Ajunul Craciunului. Barca de lux a unui om de afaceri din oras a fost incendiata. Politistii iau in calcul o posibila raznunare, dar nu este exclus nici un incident nefericit, un scurtcircuit electric.

Papa Francisc, mesaj emotionant pentru libanezi in Ajunul Craciunului: Simt in adancul sufletului gravitatea a ceea ce sunteti pe cale sa pierdeti

Papa Francisc vrea sa viziteze cat mai curand posibil Libanul, anunta Vaticanul intr-o scrisoare adresata, in Ajunul Craciunului, libanezilor de toate confesiunile, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )