Libnet.ro
UNICEF

06:30

Papa Francisc, mesaj emotionant pentru libanezi in Ajunul Craciunului: Simt in adancul sufletului gravitatea a ceea ce sunteti pe cale sa pierdeti

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc, mesaj emotionant pentru libanezi in Ajunul Craciunului: Simt in adancul sufletului gravitatea a ceea ce sunteti pe cale sa pierdeti

Papa Francisc vrea sa viziteze cat mai curand posibil Libanul, anunta Vaticanul intr-o scrisoare adresata, in Ajunul Craciunului, libanezilor de toate confesiunile, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Traditii de Ajunul Craciunului. Ce trebuie sa faci azi pentru a avea noroc in 2021

Cand spunem sarbatori de iarna, de cele mai multe ori ne gandim la zapada care urmeaza sa imbrace totul in alb, la mirosul inconfundabil de cozonac si la colindele care completeaza atmofesra de bucurie si emotie sufleteasca. Ajunul este evenimentul apropiat de sfarsitul de an, patronat de Mos Ajun, stapanul timpului si detinatorul puternii anului .

VIDEO Moment istoric in Ajunul Craciunului: Regatul Unit si UE au ajuns la un acord comercial Ursula von der Leyen: Este corect si echilibrat

Regatul Unit a reusit sa ajunga la un acord istoric pentru viitoarea relatie comerciala cu Uniunea Europeana, in Ajunul Craciunului, cu doar cateva zile inainte de finalul perioadei de tranzitie, relateaza Reuters si AFP.

Loto 649 si Joker, extragerea de joi, 24 decembrie. Ce numere au iesit in Ajunul Craciunului

Loteria romana suplimenteaza fondul de castiguri al categoriei I, pentru tragerile speciale Loto de Craciun, astfel: la Loto649 100. 000 de lei, la Joker 50. 000 de lei si la Loto 540 25. 000 de lei. Iata care sunt numerele castigatoare la Loto 649 si Joker, de astazi, potrivit site-ului oficial loto. ro. Tragerea Loto 649 .

Superstitii in Ajunul Craciunului. Ce e interzis sa faci pe 24 decembrie, cum atragi norocul in casa

Ziua Craciunului se bucura de o pregatire speciala inca din ziua premergatoare acestei sarbatori, numita Ajunul Craciunului 24 decembrie). La sate, indeosebi, sunt pastrate mult mai bine traditiile acesteia.

VIDEO Iohannis, indemn la distantare in Ajunul Craciunului: Darul pe care il putem face cu totii - sa ii protejam pe cei dragi

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ii indeamna joi, in Ajunul Craciunului, pe romani sa ofere celor dragi protectie si sa mentina distanta. Sa fim, asadar, impreuna in spirit, convinsi ca solidari vom reveni in curand la o viata normala, spune Iohannis in mesajul sau de Craciun.

Razbunare in stil mafiot in Ajunul Craciunului. Un cunoscut milionar a fost nevoit sa apeleze la Politie

Razbunare in stil mafiot la Tulcea, in Ajunul Craciunului. Barca de lux a unui om de afaceri din oras a fost incendiata. Politistii iau in calcul o posibila raznunare, dar nu este exclus nici un incident nefericit, un scurtcircuit electric.

Traditii si obiceiuri de Craciun la romani. Ce este bine sa faci in Ajunul Craciunului

Craciunul este osarbatoareimportanta pentru romani. Nasterea Domnului Iisus Hristos este sarbatorita in ziua de 25 decembrie, iar seara de 24 decembrie este cunoscuta ca Ajunul.

Dispar cartelele magnetice de calatorie cu metroul. Noile carduri pentru acces, introduse din Ajunul Craciunului

Noile carduri contactless pentru accesul la metrou vor fi introduse incepand din AjunulCraciunului, pe 24 decembrie, inlocuind cartelele magnetice de calatorie. Schimbarea vine in contextul modernizarii.

Filarmonica George Enescu prezinta Oratoriul bizantin in ajunul Craciunului

Joi, 24 decembrie 2020, in ajunul Nasterii Domnului sarbatorite in acest an in conditii de pandemie,.

Doi cardinali apropiati de papa Francisc au fost testati pozitiv cu coronavirusul (Reuters)

Doi cardinali de la Vatican, dintre care unul care isi petrece majoritatea timpului ajutandu-i pe oamenii fara adapost din Roma, au fost testati pozitiv cu coronavirusul, a relatat o sursa din cadrul sfantului scaun pentru Reuters, potrivit MSN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )