Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Monica Macovei si-a depus candidatura: Si David l-a invins pe Goliat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Monica Macovei si-a depus candidatura: Si David l-a invins pe Goliat

Monica Macovei si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale duminica, la Biroul Electoral Central, unde a adus si doua cadouri pentru doi dintre contracandidatii sai. Macovei a anuntat ca a strans peste 300. 000 de semnaturi. continuă pe Hotnews

VIDEO: Monica Macovei a depus 300.000 de semnaturi de sustinere. A adus popcorn pentru Ponta si o oglinda pentru Iohannis

Monica Macovei si-a depus, duminica, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei. Macovei a venit cu o punga de popcorn si cu o oglinda. pe care a spus ca le face cadou lui Victor Ponta si lui Klaus Iohannis.

Monica Macovei si-a depus la BEC candidatura la prezidentiale: Candidez pentru ca vreau sa garantez pentru siguranta sociala a Romaniei (VIDEO)

Monia Macovei si-a inregistrat, duminica, candidatura la prezidentiale la Biroul Electroral central BEC). Am depus candidatura, am strans peste 300. 000 de semnaturi. Multumesc oamenilor din toata tara care.

Monica Macovei isi depune candidatura la Presedintia Romaniei, duminica, la Biroul Electoral Central

Monica Macovei isi depune candidatura pentru functia de Presedinte al Romaniei duminica, 21 septembrie 2014, ora 15. 00, la Biroul Electoral Central. Mii de voluntari din toata tara, din toate categoriile socio-profesionale, au adunat peste 250. 000 de semnaturi, anunta persoane din aproprierea candidatei. Numele Monicai Macovei se leaga de reformarea din temelii a Justitiei, inceputa in 2005, cand a fost numita ministru al Justitiei. Ea a pus bazele infiintarii Agentiei Nationale de Integritate, supranumita Draga de ANI si apoi, din calitate de europalamentar a promovat celebra lege-directiva europeana- a confiscarii extinse.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei (VIDEO)

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Monica Macovei: Ponta, micul Ceausescu

Monica Macovei critica dur pe pagina sa de facebook lansarea cu mare fast a candidaturii lui Victor Ponta.

Monica Macovei: Bucurestiul e paralizat, intr-o zi de sambata, pentru ca micul Ceausescu tine sa isi serbeze ziua pe Stadionul National

Monica Macovei scrie pe pagina sa de Facebook, referitor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Nationala, ca Bucurestiul este paralizat pentru ca micul Ceausescu tine sa isi serbeze ziua pe Stadionul National.

Monica Macovei sustine regionalizarea Romaniei, dar nu pe criterii etnice, asa cum propune UDMR, si fara birocratie, cum era descentralizarea PSD

Monica Macovei, candidat independent la presedintia Romaniei, se declara pentru regionalizarea Romaniei, dar nu pe criterii etnice, asa cum este proiectul UDMR si fara birocratie, asa cum era proiectul de descentralizare al PSD de anul trecut, a afirmat ea, la Digi 24.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura pentru prezidentiale la BEC. Candidatul ACL: Am intrat pe drumul drept spre Presedintia Romaniei

Klaus Iohannis si-a depus, sambata, la Biroul Electoral Central BEC), candidatura la alegerile prezidentiale, relateaza B1 TV. Am depus candidatura pentru Presedintia Romaniei. Acum am intrat pe drumul drept.

Klaus Iohannis si-a depus candidatura la prezidentiale. El a adunat 2.200.000 de semnaturi

Am intrat pe drumul drept spre Cotroceni. A venit vremea faptelor!, a spus Klaus Iohannis in fata Biroului Electoral Central dupa ce si-a depus candidatura.

Contre vents et mares: Monica Macovei si resurectia sperantei

Cei care prevesteau esecul Monicai Macovei in campania pentru strangerea celor 200. 000 de semnaturi s-au inselat. Nu numai ca le-a obtinut, dar a depasit cu mult acest prag. Eroarea pesimistilor ma refer la cei de buna-credinta) a fost ca au subestimat forta de mobilizare spontana a celor care nu mai suporta cinismul, coruptia si minciuna. Ni s-a spus ca Monica nu are un partid care sa o sustina. Eu cred ca tocmai aici se afla secretul popularitatii ei crescande, in independenta ei politica asumata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )