Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO O nava egipteana a fost atacata cu rachete de o grupare terorista afiliata organizatiei Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
VIDEO O nava egipteana a fost atacata cu rachete de o grupare terorista afiliata organizatiei Statul Islamic

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost lovita de o racheta lansata de teroristii dintr-o grupare afiliata orgnizatiei Statul Islamic, aflati in Peninsula Sinai, informeaza AFP si BBC. continuă pe Adevărul

O nava militara egipteana a fost atacata cu rachete. Teroristii de la Stat Islamic au revendicat atacul

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai, intr-un incident revendicat de reteaua terorista Stat Islamic, informeaza Fox News.

O nava militara egipteana a luat foc in Marea Mediterana dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai (VIDEO)

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai, intr-un incident revendicat de reteaua terorista Stat Islamic. Desi mai multe rache.

Nava egipteana, INCENDIATA pe Mediterana. ATACUL, revendicat de Stat Islamic

O nava militara egipteana a luat foc, joi, in Marea Mediterana, dupa ce a fost atacata cu rachete lansate din Peninsula Sinai, Incidentul a fost revendicat de reteaua terorista Stat Islamic.

Turisti straini, inclusiv britanici, arestati in China pentru presupuse legaturi cu o grupare terorista

Autoritatile chineze au arestat 20 de turisti straini suspectati ca ar avea legaturi cu o grupare terorista, scrien Focus News. Turistii faceau un circuit de 47 de zile prin China cand au fost.

Turisti arestati in China, suspectati ca ar avea legaturi cu o grupare terorista

Autoritatile din nordul Chinei au arestat 20 de turisti straini, inclusiv britanici, sud-africani si un indian, suspectati ca ar avea legaturi cu o grupare terorista, au anuntat Ministerul britanic de Externe.

O angajata CFR a ajuns la spital cu rani serioase, dupa ce a fost atacata de cainele care pazea gara

O angajata a CFR din Nasaud a fost atacata de cainele care pazea gara de mai bine de 10 ani. Culmea este faptul ca femeia se pregatea sa hraneasca patrupedul cand a fost atacata. Aceasta este internata la Spitalul Judetean Bistrita.

Brasov: O femeie a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost atacata pe strada de un caine din rasa pitbull

O femeie de 75 de ani a ajuns in stare grava la spital, joi, dupa ce a fost atacata in Brasov de un caine din rasa pitbull, care a iesit dintr-o curte, noteaza Mediafax. Incidentul a avut loc pe o strada.

Batrana in stare grava dupa ce a fost atacata de un pitbul

O persoana atacata de un pitbul in cartierul Bartolomeu este in stare grava, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, Ciprian Sfreja.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )