Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Naval Group a castigat contractul pentru corvetele Fortelor Navale. Ce nave vor primi marinarii romani

Adevărul Adevărul,
VIDEO Naval Group a castigat contractul pentru corvetele Fortelor Navale. Ce nave vor primi marinarii romani

Asocierea dintre compania franceza Naval Group si Santierul Naval Constanta a fost anuntata ca a castigat contractul pentru furnizarea corvetelor multirol destinate Fortelor Navale Romane, au declarat surse militare. continuă pe Adevărul

Naval Group a castigat licitatia pentru dotarea Armatei Romanecu corvete multifunctionale

Asocierea dintre compania franceza Naval Group si Santierul Naval Constanta a fost declarata castigatoarea licitatiei pentru dotarea Armatei Romane cu corvete multifunctioale, informeaza G4.

Naval Group va construi corvetele multifunctionale pentru Fortele Navale

Asocierea dintre compania franceza Naval Group si Santierul Naval Constanta a castigat licitatia pentru furnizarea de corvete multifunctionale, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ministrul Apararii, Gabriel Les, urmeaza sa sustina maine o conferinta de presa pentru a face anuntul oficial.

Surse: A fost ales furnizorul corvetelor. Santierul Naval Constanta, asociere cu Naval Group. Valoarea e de 1,6 miliarde de euro

Naval Group a castigat licitatia pentru a livra Romaniei corvete militare. Astfel, tara noatra va beneficia de aceleasi nave militare de ultima generatie si dotari performante de care se bucura in clipa de.

Licitatia privind constructia corvetelor, castigata de catre Naval Group si Santierul Naval Constanta

Asocierea dintre compania franceza Naval Group si Santierul Naval Constanta a primit, in cursul zilei de astazi, o comunicare privind castigarea licitatiei referitoare la constructia corvetelor, au declarat, pentru Agerpres, surse din industria navala constanteana si de la nivelul MApN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )