Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Pielea de rinocer ii scuteste pe posesorii de iPhone-uri de neplaceri. O folie speciala face ecranele aproape indestructibile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Pielea de rinocer ii scuteste pe posesorii de iPhone-uri de neplaceri. O folie speciala face ecranele aproape indestructibile

Sticla speciala Corning Gorilla Glass protejeaza display-urile smartphone-urilor de zgarieturi, insa cand vine vorba de cazaturi sau impactul cu obiecte contondente apar de multe ori crapaturi. Doi studenti de la Cambridge University au dezvoltat o folie speciala care promite protectie totala iPhone-urilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Pielea de rinocer ii scuteste pe posesorii de iPhone-uri de neplaceri. O folie minune face ecranele aproape indestructibile

Sticla speciala Corning Gorilla Glass protejeaza display-urile smartphone-urilor de zgarieturi, insa cand vine vorba de cazaturi sau impactul cu obiecte contondente apar de multe ori crapaturi. Doi studenti de la Cambridge University au dezvoltat o folie speciala care promite protectie totala iPhone-urilor.

Apple a stabilit un nou record. 9 MILIOANE de iPhone-uri 5S si 5C, vandute in trei zile

Compania Apple a stabilit un nou record, dupa ce a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in primele trei zile de la lansare, informeaza AFP. Potrivit unui comunicat al Apple, oferta initiala de.

Apple a vandut un numar record de iPhone-uri 5S si 5C in primele trei zile

Apple a anuntat, astazi, ca a vandut noua milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in trei zile, datele reprezentand un nou record pentru primul weekend de vanzare a smartphone-urilor, transmite AFP.

Costurile de productie ale noilor iPhone-uri: intre 173 si 218 dolari

IPhone 5S si iPhone 5C au creat isterie printre fanii infocati si mii de oameni au stat la cozi interminabile pentru a pune mana pe cele mai recente creatii ale Apple.

Peste 9 milioane de iPhone-uri vandute in doar cateva zile

Gigantul Apple a anuntat, ieri, ca vanzarile noilor telefoane iPhone 5S si iPhone 5C au stabilit un nou record, acestea atingand peste 9 milioane de unitati, in doar cateva zile de la lansarea oficiala.

Apple a batut un nou record de vanzari: noua milioane de iPhone-uri in 3 zile

Apple s-a declarat incantata de cererea pentru noile iPhone 5S si 5C, compania spunand ca vanzarile au fost incredibile: noua milioane de unitati in primele trei zile de comercializare, noteaza AFP. La lansarea precedentului iPhone in 2012 vanzarile au fost de cinci milioane de unitati in trei zile, insa atunci nu fusese inclusa si China in randul tarilor de lansare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )