Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO. Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca se lipseste de experienta presedintelui Basescu in negocierile cu Fondul Monetar International, dupa ce Traian Basescu a spus ca Guvernul nu a facut o intelegere buna cu FMI. Citeste si: Basescu: Ponta s-a opus desecretizarii dosarului ICE Dunarea Doamne fereste! Eu stiu cum a negociat domnul presedinte Basescu in 2010, cand a taiat pensiile si salariile si a marit TVA. Acum vad ca propaganda e cu taxe. Care taxe? Nu am marit nici TVA, nici . continuă pe România Liberă

Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca stie cum a negociat Traian Basescu cu FMI in 2010, cand actualul presedinte a marit TVA cu cinci procente si a taiat salariile si pensiile. Comentand.

Ponta: Ma lipsesc de expertiza lui Basescu in negocierile cu FMI.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca se lipseste de experienta presedintelui Basescu in negocierile cu Fondul Monetar International, dupa ce Traian Basescu a spus ca Guvernul nu a facut o intelegere buna cu FMI. Citeste si: Basescu: Ponta s-a opus desecretizarii dosarului ICE Dunarea Doamne fereste! Eu stiu cum a negociat domnul presedinte Basescu in 2010, cand a taiat pensiile si salariile si a marit TVA. Acum vad ca propaganda e cu taxe. Care taxe? Nu am marit nici TVA, nici .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )