Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Precipitatii cu praf saharian s-ar putea produce vineri si sambata in Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Precipitatii cu praf saharian s-ar putea produce vineri si sambata in Romania

Un ciclon din Atlantic care a antrenat si nisip din Sahara si a adus precipitatii in ultimele zile in vestul si sud-vestul Europei s-ar putea manifesta si in Romania, vineri si sambata, avand ca unic efect murdarirea masinilor si geamurilor locuintelor, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Precipitatii cu praf saharian s-ar putea produce vineri si sambata in Romania

Un ciclon din Atlantic care a antrenat si nisip din Sahara si a adus precipitatii in ultimele zile in vestul si sud-vestul Europei s-ar putea manifesta si inRomania, vineri si sambata. in ultimele zi.

Un nou de praf saharian va ajunge in Romania in zilele urmatoare. Directorul ANM: Nu vor fi probleme

O masa de aer din Sahara, incarcata cu praf desertic, a ajuns in tarile din vestul Europei si a dus la emiterea unor alerte de poluare in Marea Britanie. Masa de praf saharian va ajunge in urmatoarele doua zile si in Romania, insa va fi mult mai redusa decat este acum in vestul Europei, datorita ploilor de acolo, care depun cea mai mare parte a prafului la sol.

Un nor de praf saharian va ajunge in Romania in zilele urmatoare. Director ANM: Nu vor fi probleme

O masa de aer din Sahara, incarcata cu praf desertic, a ajuns in tarile din vestul Europei si a dus la emiterea unor alerte de poluare in Marea Britanie. Masa de praf saharian va ajunge in urmatoarele doua zile si in Romania, insa va fi mult mai redusa decat este acum in vestul Europei, datorita ploilor de acolo, care depun cea mai mare parte a prafului la sol, dau asigurari meteorologii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )