Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Premierul Li Keqiang: Romania va deveni un tigru al Europei. In liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde dolari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Li Keqiang: Romania va deveni un tigru al Europei. In liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde dolari

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile din regiune este foarte mare. China este dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare si, in liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde de dolari, a mai declarat premierul chinez. De altfel, ideea acestei linii de credit nu este noua, ea fiind pusa pe tapet in 2012, cu ocazia precedentului summit China - ECE desfasurat la Varsovia. continuă pe Hotnews

Li Keqiang, premierul chinez: Romania va deveni un Tigru al Europei. China e gata sa semneze acorduri de swap valutar cu statele Europei Centrale si de Est

Romania va deveni un Tigru al Europei, a afirmat premierul chinez Li Keqiang, la Summitul China-Europa Centrala si de Est, care se desfasoara astazi la Palatul parlamentului din Bucuresti. El a mai spus ca valoarea schimburilor comerciale intre China si Europa Centrala si de Est s-a dublat in ultimii 15 ani si se ridica acum la 50 de miliarde de dolari, propunand inca o dublare a acestei valori in urmatorii cinci ani.

Li Keqiang, premierul chinez: Romania va deveni un Tigru al Europei

Romania va deveni un Tigru al Europei, a afirmat premierul chinez Li Keqiang, la Summitul China-Europa Centrala si de Est, care se desfasoara astazi la Palatul Parlamentului din Bucuresti. El a mai spus ca valoarea schimburilor comerciale intre China si Europa Centrala si de Est s-a dublat in ultimii 15 ani si se ridica acum la 50 de miliarde de dolari, propunand inca o dublare a acestei valori in urmatorii cinci ani.

Premierul chinez: Romania va deveni un tigru al Europei

Premierul Chinei a declarat ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile Europei Centrale si de Est este foarte mare. Li Keqiang a afirmat ca Romania va deveni.

VIDEO Premierul Li Keqiang: China, dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare. In liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde dolari

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, in deschiderea Forumului Oamenilor de Afaceri China - Europa Centrala si de Est de la Palatul Parlamentului, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China si tarile din regiune este foarte mare. China este dispusa sa discute cu tarile din regiune care pot fi canalele de finantare si, in liniile trasate de regulamentele UE, putem dezvolta o linie de creditare de 10 miliarde de dolari, a mai declarat premierul chinez.

VIDEO. Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei.

Statele din Europa Centrala si de Est si China au semnat in cadrul discutiilor de la Forumul ECE - China un document intitulat Bucharest Guidelines care contine repere in ceea ce priveste cooperare dintre state in mai multe domenii. Premierul chinez a declarat ca acest document se bazeaza pe egalitate de sanse intre state si dezvoltarea comuna. Discutiile au fost extrem de deschise, pragmatice, axate pe probleme concrete cu care ne confruntam si care necesita raspunduri din partea noastra.

PROPAGANDA? Premierul Chinei: Romania va fi tigrul Europei

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China.

Forumul ECE - China. Li Keqiang: Romania va fi un tigru al Europei.

Premierul Victor Ponta a deschis, marti dimineata, la Palatul Parlamentuui, Forumul Economic si Comercial Europa Centrala si de Est, la care participa oficiali din guvernele a 17 tari si peste 1. 500 de oameni de afaceri. Citeste si: Care este miza acordurilor semnate de Romania si China La lucrarile Forumului, vor participa alaturi de premierul Victor Ponta si primerul chinez, Li Keqiang, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, sefii de guvern ai Albaniei, .

Premierul chinez: Romania este un pilon important intre China si UE.

Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat ca Romania este un pilon important intre China si Uniunea Europeana. Cred ca exista o baza solida pentru cooperarea intre Romania si China. Relatiile chino-romane sunt relatii exceptionale si tratam Romania ca un partener strategic si avem dorinta sa promovam cooperarea in domeniul comercial. Romania are o influenta deosebita in spatiul din Europa Centrala si de Est. Romania este a doua tara ca marime si ca populatie din aceasta zona si de aceea .

Li Keqiang: Romania, fanion de colaborare intre China si Europa Centrala. Firmele vor veni prin Romania

Guvernul chinez considera Romania drept un fanion de colaborare intre China si Europa Centrala si de Est, incurajand firmele chineze sa investeasca in Romania si, totodata, prin Romania sa activeze si.

Premierul Chinei: Romania, fanion de colaborare China-Europa Centrala, firmele vor veni prin Romania

Guvernul chinez considera Romania drept un fanion de colaborare intre China si Europa Centrala si de Est, incurajand firmele chineze sa investeasca in Romania si, totodata, prin Romania sa activeze si pe alte piete, a afirmat, luni,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )