Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Presedintele FNS ,, Spiru Haret! Din 14 septembrie, cadrele didactice intra in prima linie

România Liberă România Liberă,
VIDEO Presedintele FNS ,, Spiru Haret! Din 14 septembrie, cadrele didactice intra in prima linie

Nu este de acceptat amanarea majorarilor salariale din invatamant, in contextul in care, incepand cu. continuă pe România Liberă

Nistor: Din 14 septembrie, cadrele didactice intra in prima linie

Nu este de acceptat amanarea majorarilor salariale din invatamant, in contextul in care, incepand cu.

Ludovic Orban: Scoala incepe pe 14 septembrie. De unde ati scos acest scenariu cu 1 octombrie?

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca scoala va incepe pe 14 septembrie, nu pe 1 octombrie, asa cum circula diferite scenarii.

CCR discuta pe 14 septembrie conflictul dintre Guvern si Parlament privind motiunea de cenzura. Ce argumente a invocat cabinetul liberal in sesizarea depusa la Curte

Curtea Constitutionala va discuta pe 14 septembrie cererea de solutionare a conflictului juridic intre Guvern si Parlament, pe fondul depunerii motiunii de cenzura in sesiune extraordinara, au precizat oficial.

Scenariu in discutie: Scoala online de la 14 septembrie, revenirea in clase de la 1 octombrie Orban: Daca se va lua o decizie, o vom anunta in timp util

Premierul Ludovic Orban a admis ca au existat discutii pe scenariul organizarii cursurilor online de la 14 septembrie, iar revenirea in clase sa se faca de la 1 octombrie, insa nu s-a luat o decizie in acest sens, ramanand in vigoare, deocamdata, deciziile luate pana acum.

Emil Boc: Cearta politica nu ii incalzeste pe cei care asteapta de la noi sa stie ce se intampla cu copiii lor in 14 septembrie. Sa iesim din extremismul in care opozitia propune populism, iar puterea se opune ca nu are (VIDEO)

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a vorbit despre debutul noului an scolar in contextul epidemiei de COVID-19 din tara, miercuri, in direct pe B1 TV, la Se intampla acum! cu Tudor Barbu. Edilul.

Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Cererile de despagubiri pentru seceta vor putea fi depuse pana la data de 15 septembrie,urmand ca banii sa fie livrati in conturi trei zile mai tarziu,potrivit unui anunt al ministrului Agriculturii si.

Oros: Fermierii vor primi despagubirile pentru seceta incepand din 18 septembrie

Fermierii pot depune cererile de despagubiri pentru seceta pana la 15 septembrie, iar banii vor incepe sa le intre in conturi trei zile mai tarziu, a declarat, vineri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )