Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Primul liligru din lume, rezultat din imperecherea unui leu cu o femela ligru, este gazduit de o gradina zoologica din Siberia

Hotnews Hotnews,
VIDEO Primul liligru din lume, rezultat din imperecherea unui leu cu o femela ligru, este gazduit de o gradina zoologica din Siberia

Primul liligru din lume - animal hibrid rezultat din imperecherea unui leu cu o femela ligru, este gazduit de o gradina zoologica din Siberia, anunta BBC. Kiara, puiul de liligru, este fiul unui leu african si al unei femele de ligru - animal rezultat din imperecherea unui leu mascul cu o femela de tigru. continuă pe Hotnews

Adrian Tutu lanseaza primul clip din cariera Cum ar fi? feat. Nicola |VIDEO

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon Romanii au Talent, lanseaza primul videoclip din cariera la piesa Cum ar fi?, o colaboare cu indragita cantareataNicola. Piesa este o compozitie a lui Boier Bibescu, avand textul scris de Adrian Tutu si este prima de pe albumul care urmeaza sa fie lansat in decursul acestui an. Lucrez de mai [.

Comisia Europeana a APROBAT FINANTAREA laserului de la Magurele, CEL MAI MARE din LUME. ...

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectuluiELI, de la Magurele, cel mai mare laser din lume. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru proiectul de la Magurele, investitie care se ridica la 180 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al CE. Astazi marti - n. red. ) Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara .

Cel mai puternic laser din lume va fi instalat la Magurele. Ce efecte va avea asupra cercetarii si economiei romanesti? Nicolae Zamfir, managerul proiectului ELI Romania, discuta online cu cititorii miercuri de la 14.00

Laserul de la Magurele - Extreme Light Infrastructure Nuclear Physics ELI-NP) - a primit astazi aprobarea finala de finantare de la Comisia Europeana. Profesorul Nicolae Zamfir, directorul general al Institutului National de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei si managerul proiectului ELI in Romania, va discuta online miercuri, de la ora 14. 00, cu cititorii HotNews. ro despre impactul proiectului asupra comunitatii stiintifice romanesti, aplicabilitatea experimentelor, posibile contracte cu firme IT sau universitati din intreaga lume, dar si despre ce inseamna cel mai puternic laser din lume. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Romania va avea cel mai puternic laser din lume: Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI

Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania, urmand ca cel mai mare laser din lume sa fie construit la Magurele, informeaza Hotnews. Proiectul urmareste sa promoveze cercetarea.

UE a aprobat finantarea celui mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat astazi ca printre proiectele stiintifice care au primit finantare se afla si cel ami mare laser din lume, care urmeaza a fi construit la Magurele, transmite CE printr-un comunicat de presa.

Afacerile Eureko Asigurari au scazut cu 0,56% pana la 21,37 milioane lei in primul semestru din acest an

Eureko Asigurari si-a mentinut o pozitie stabila pe piata autohtona astfel ca primele brute subscrise totale au scazut putin, cu 0,56% fata de primul semestru din 2011, pana la 21,37 milioane de lei, in conditiile in care intreaga piata a crescut cu numai 2,70% sustinuta de cresterea segmentului de asigurari generale cu 3,54%, in timp ce segmentul asigurarilor de viata a scazut cu 0,38%, a anuntat marti compania de asigurari. In Raportul de activitate pe 2011, grupul olandez Achmea, care controleaza activitatea Eureko, admite ca in tari cum sunt Romania, Grecia sau Turcia, activitatea este inca modesta, dar oficialii Eureko nu au dorit sa comenteze informatiile ca firma s-ar retrage de pe piata romaneasca.

Canon lanseaza cel mai usor aparat foto profesional din lume in Romania

Aparatul foto EOS 6D este cel el mai usor DSLR din lume care dispune de un senzor CMOS full-frame a fost lansat si in tara noastra, anunta reprezentanta din Romania a companiei printr-un comuniat de presa.

VIDEO Canon EOS 6D - cel mai mic dSLR full-frame din lume

Daca zilele trecute Sony lansa cel mai mic aparat foto din lume cu un senzor full-frame, astazi este randul Canon sa anunte un dSLR cu senzor foarte mare si dimensiuni mici. Noul aparat este o varianta simplificata a modelului 5D Mark III si include functii precum transmisie WiFi integrata si geotagging prin GPS. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

VIDEO Primul film color din istoria omenirii, prezentat in premiera.

Primul film color din istoria omenirii, conceput de catre un fotograf britanic, a fost prezentat vineri publicului. Desi are peste 100 de ani vechime, pelicula este de o valoare incontestabila, relateaza Mediafax. Prima pelicula color din istoria omenirii a fost realizata de fotograful englez Edward Turner. Acesta a gasit o metoda relativ simpla de a compune imagini color cu ajutorul unor filtre de culoare rosie, albastra si verde pe negative alb-negru, pentru a da impresia de culoare, .

Studiu: Oslo este cel mai scump oras din lume

Oslo este cel mai scump oras din lume, depasind Zurich si Tokyo, dar cetatenii centrului financiar elvetian beneficiaza de cea mai mare putere de cumparare, se arata intr-un studiu citat de Reuters. Studiul a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )