Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Produse expirate din 2010, descoperite in mai multe magazine din Buzau

Adevărul Adevărul,
VIDEO Produse expirate din 2010, descoperite in mai multe magazine din Buzau

Magazinele de cartier au la raft adevarate bombe chimice sub forma de alimente expirate, unele si de spte ani. Au constatat-o politistii locali din Buzau care au mers in control la cateva buticuri din oras alese la intamplare. Agentii au descoperit atat de multe nereguli incat au umplut doua dube cu produsele expirate pe care le-au confiscat. continuă pe Adevărul

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro.

Politistii au aplicat 17.464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier

Politistii au aplicat 17. 464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier, a informat duminica IGPR, printr-un comunicat de presa transmis de institutie.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara

Este cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara. De asemenea, este in vigoare si o informare meteo de la ANM pentru toata tara, in vigoare pana la ora 23:00. Meteorologii.

Zeci de bebelusi din Franta s-au infectat cu Salmonella. Mai multe produse lactate au fost retrase de la raft

Dupa ce 20 de bebelusi au fost inctati cu Salmonella, autoritatile din Franta au dispus retragerea de la vanzare a unor loturi de lapte pentru copii. Autoritatile sanitare au fost informate.

Social-democratii scot oamenii in strada: Vor organiza mitinguri in Bucuresti si in mai multe orase din tara (VIDEO)

O sedinta are loc duminica seara la sediul PSD la care participa mai multi lideri de la centru, dar si din teritoriu. Secretarul general adjunct al partidului, Codrin Stefanescu, a anuntat dupa.

Mai multe trenuri la finalul minivacantei de Ziua Nationala. Ce rute suplimenteaza duminica CFR Calatori

CFR Calatori suplimenteaza duminica, la finalul minivacantei de Ziua Nationala, trenurile pe cele mai aglomerate rute .

ANOFM: 1.512 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European, cele mai multe in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 512 locuri de munca vacante, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Asociatia Promo-LEX semnaleaza mai multe abateri la alegerile locale recente

In ziua de 3 decembrie 2017, in trei localitati din Republica Moldova a avut loc turul doi al alegerilor locale, castigate in doua localitati de reprezentantii PDM. Observatorii Asociatiei Promo-LEX au semnalat un sir de abateri legate de prezenta langa sectia de votare a celor care nu au voie sa se afle in preajma locului votarii, precum si transportarea organizata a alegatorilor, dar si alte nereguli.

Studiu: Doar 1 din 5 IMM-uri fac export. Cele mai multe in Bucuresti si Vestul tarii

Doar 20% dintre IMM-urile romanesti desfasoara in prezent activitati de export, contribuind cu 25% la exporturile totale din Romaniase arata intr-un studiu realizat de UPS. Potrivit acestuia, majoritatea firmelor exportatoare isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Regiunea de dezvoltare Vest, care include judetele Timis, Arad, Hunedoara si Caras Severin,.

Piata de gaze nu are neaparat nevoie de mai multe burse de gaze, are sigur nevoie de concurenta, transparenta si nediscriminare pe piata de gaze

ANRE la un an de cand trebuiau realizate o serie de Norme de aplicare a Legi 123, modificata prin OUG 64/2017 a propus cateva principii care sa stea la baza viitoarelor regulamente. Din pacate aceste principii propuse, s-au limitat doar la piata centralizata, care este doar o mica parte din piata de gaze, fara a cuprinde si principiile necesare functionarii pietei de gaze in ansamblu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )