Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO Protest gigantic in Bucuresti impotriva exploatarii de la Rosia Montana, cu peste 15.000 de oameni. Protestatarii au blocat tot centrul Capitalei, au marsaluit prin oras si au cerut demisia lui Ponta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest gigantic in Bucuresti impotriva exploatarii de la Rosia Montana, cu peste 15.000 de oameni. Protestatarii au blocat tot centrul Capitalei, au marsaluit prin oras si au cerut demisia lui Ponta

Cea de 15-a zi de proteste impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana a batut recordul de participare la un miting fara organizare formala: peste 15. 000 de oameni dupa estimarile reporterilor HotNews. ro si estimarile neoficiale ale jandarmilor; participantii au estimat 25. 000) au blocat complet centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei. Protestatarii au cerut oprirea proiectului aurifer si demisia premierului Victor Ponta, care duminica a fost la Rosia Montana, unde a discutat cu cei 33 de mineri inchisi in mina de citeva zile. Protestatarii au scandat Uniti salvam Rosia Montana si au venit cu pancarte pe care scria N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti, Nu putem cumpara alta planeta, Sa vina presa sa-i scoatem lesa. Tarziu dupa miezul noptii, 1. 000 de protestatari erau inca in Piata Universitatii. Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana urmeaza sa fie constituita marti, prin votul plenului Parlamentului. Aseara, premierul Victor Ponta, aflat la Rosia Montana, a promis ca va discuta, luni, si cu manifestantii din Piata Universitatii. Cele mai importante momente ale manifestatiei fara precedent de duminica seara, in articol. Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT VIDEO Protest gigantic in Bucuresti impotriva exploatarii de la Rosia Montana, cu 15.000 de oameni. Protestatarii au blocat tot centrul Capitalei, au marsaluit prin oras si au cerut demisia lui Ponta

Cea de 15-a zi de proteste impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana a batut recordul de participare: circa 15. 000 de oameni dupa estimarile reporterilor HotNews. ro si estimarile neoficiale ale jandarmilor) au blocat complet centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei. Protestatarii au cerut oprirea proiectului aurifer si demisia premierului Victor Ponta, care duminica a fost la Rosia Montana, unde a discutat cu cei 33 de mineri inchisi in mina de citeva zile. Protestatarii au scandat Uniti salvam Rosia Montana si au pancarte pe care scrie N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti, Nu putem cumpara alta planeta, Sa vina presa sa-si scoatem lesa. Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici. Ora 23:40: In jur de 1. 000 de oameni mai sunt acum in Piata Universitatii. Ora 23:20: Protestatarii parasesc Piata, numarul lor a scazut sub 10. Ora 23:16: Circulatia in zona Pietei Universitatii este blocata. Ora 23:10: Grupuri de oameni incep sa paraseasca Piata Universitatii. Ora 23:00: Peste 15. 000 de oameni protesteaza la aceasta ora in centrul Capitalei impotriva proiectului de la Rosia Montana. Multimea se intinde de la Piata Unirii pe tot Bulevardul I. Bratianu pana la Piata Universitatii. Rondul de la Piata Univesritatii este plin de oameni, om langa om, iar Bulevardul Nicola Balcescu, cu trotuarele si zona de la fantana, este plin de oameni pana aproape de intersectia cu CA Rosetti.

VIDEO Protest gigantic in Bucuresti impotriva exploatarii de la Rosia Montana, cu 15.000 de oameni. Protestatarii au blocat tot centrul Capitalei, au marsaluit prin oras si au cerut demisia lui Ponta

Cea de 15-a zi de proteste impotriva proiectului aurifer de la Rosia Montana a batut recordul de participare: circa 15. 000 de oameni dupa estimarile reporterilor HotNews. ro si estimarile neoficiale ale jandarmilor) au blocat complet centrul Bucurestiului si au marsaluit pe bulevardele Capitalei. Protestatarii au cerut oprirea proiectului aurifer si demisia premierului Victor Ponta, care duminica a fost la Rosia Montana, unde a discutat cu cei 33 de mineri inchisi in mina de citeva zile. Protestatarii au scandat Uniti salvam Rosia Montana si au pancarte pe care scrie N-ai nevoie de aur ca sa stralucesti, Nu putem cumpara alta planeta, Sa vina presa sa-si scoatem lesa. Proteste similare si in cele mai importante orase ale tarii, citeste mai mult aici. Ora 0:46: In jur de 1. 000 de persoane protesteaza inca in Piata Universitatii. Circulatia pe Bulevardul Nicolae Balcescu este in continuare blocata. Ora 23:40: In jur de 1. 000 de oameni mai sunt acum in Piata Universitatii. Ora 23:20: Protestatarii parasesc Piata, numarul lor a scazut sub 10. Ora 23:16: Circulatia in zona Pietei Universitatii este blocata. Ora 23:10: Grupuri de oameni incep sa paraseasca Piata Universitatii. Ora 23:00: Peste 15. 000 de oameni protesteaza la aceasta ora in centrul Capitalei impotriva proiectului de la Rosia Montana. Multimea se intinde de la Piata Unirii pe tot Bulevardul I. Bratianu pana la Piata Universitatii. Rondul de la Piata Univesritatii este plin de oameni, om langa om, iar Bulevardul Nicola Balcescu, cu trotuarele si zona de la fantana, este plin de oameni pana aproape de intersectia cu CA Rosetti.

Ponta: Am fost impotriva proiectului Rosia Montana inainte de a-l cunoaste deoarece era sustinut de Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, ca a fost impotriva Proiectului Rosia Montana inainte sa cunoasca detalii despre proiect pentru ca era sutinut de Traian Basescu, ceea ce, in opinia sa, sigur era ceva rau, dar acum crede ca exista beneficii si pericole daca nu se face proiectul.

FOTO Zeci de bistriteni au infruntat ploaia si frigul pentru a protesta impotriva exploatarii de la Rosia Montana

Pe ploaie si frig, zeci de bistriteni au vrut sa arate si astazi ca sunt alaturi de ceilalti protestatari din tara si din strainatate cu pancarte, bannere si chiar trompete. Printre mesajele promovate de catre protestatari s-au numarat: Vrem informare nu manipulare sau Rosia Montana nu-i locala, cand cianura-i nationala.

Daniel Barbu: Ca membru PNL, votez impotriva proiectului Rosia Montana, dar ca ministru il sustin

Ministrul liberal al Culturii, Daniel Barbu, se alatura pozitiilor contradictorii referitoare la proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana. Aflat vineri la Cluj, ministrul Barbu a declarat ca va vota.

VIDEO FOTO Sute de sibieni au marsaluit intr-un protest la adresa exploatarii de la Rosia Montana

Aproximativ 500 de sibieni au iesit duminica in strada pentru a protesta, din nou, la adresa inceperii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

FOTO VIDEO Sute de sibieni au marsaluit intr-un protest la adresa exploatarii de la Rosia Montana

Aproximativ 500 de sibieni au iesit duminica in strada pentru a protesta, din nou, la adresa inceperii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

VIDEO FOTO Sute de sibieni au marsalui intr-un protrest la adresa exploatarii de la Rosia Montana

Aproximativ 500 de sibieni au iesit duminica in strada pentru a protesta, din nou, la adresa inceperii exploatarii miniere de la Rosia Montana.

Protest spontan la Cimpeni, in Muntii Apuseni, impotriva proiectului Rosia Montana

Peste 100 de locuitori din Apuseni au participat joi la un protest in orasul Cimpeni, impotriva proiectului Rosia Montana. Astfel de actiuni de protest au avut loc pana acum doar la Alba Iulia si in comuna in care s-a dezvoltat investitia in minerit.

FOTO VIDEO Ne aparam viata! Mitingul animat al ecologistilor, impotriva exploatarii de la Rosia Montana. Gazele de sist, pe lista protestatarilor

Intrarea in Parcul arheologic de pe Bulevardul Ferdinand a fost locul protestului organizat miercuri, 11 septembrie, ora 17, de activistii ecologisti din Constanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )