Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 0-1/ Victorie dupa 14 ani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 0-1/ Victorie dupa 14 ani

Atletico Madrid s-a impus pe terenul rivalei Real Madrid, scor 1-0, unicul gol al disputei fiind marcat de Diego Costa, in minutul 11. Acest succes vine dupa o seceta de 14 ani - ultima victorie a lui Atletico pe Santiago Bernabeu a fost consemnata pe 30 octombrie 1999. continuă pe Hotnews

Real Madrid castiga cu scandal

Real Madrid a bifat o victorie cu polemica, miercuri seara, in campionatul Spaniei. Dupa un gol chinuit al lui Ronaldo, Real a fost egalata in ultimele minute si a trebuit ca arbitrul sa acorde un penalty inexistent pentru ca echipa lui Ancelotti sa castige.

Real Madrid a pierdut acasa derbiul local cu Atletico, Barcelona a castigat la Almeria

Real Madrid a pierdut simbata seara derbiul orasului cu Atletico Madrid, fiind infrinta cu 1-0 chiar pe teren propriu. Unicul gol al meciului a fost marcat de brazilianul Diego Costa in minutul 11. Echipa antrenata de Diego Simeone a ajuns astfel la sapte victorii in primele sapte etape din La Liga, cel mai bun start de campionat din istoria sa.

VIDEO Meciul controverselor: Real Madrid a invins Elche in ultimele clipe, printr-un penalti discutabil. Sapunaru nu a prins lotul, din cauza unei accidentari

Real Madrid a castigat partida disputata miercuri, in deplasare, cu Elche 1-2). Echipa gazda nu l-a avut in teren pe Cristian Sapunaru, accidentat.

VIDEO Succes istoric pentru Atletico Madrid cu rivala Real Madrid

Succes istoric obtinut, sambata seara, de Atletico Madrid pe terenul rivalei citadine Real Madrid chiar in fieful galacticilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )