Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO! SCANDAL URIAS! Oprah Winfrey o acuza de rasism pe o vanzatoare din Elvetia!

ADPM ADPM,
VIDEO! SCANDAL URIAS! Oprah Winfrey o acuza de rasism pe o vanzatoare din Elvetia!

Oprah Winfrey a povestit intr-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight ca a fost victima rasismului atunci cand a iesit la cumparaturi la Zurich, in Elvetia. Aflata intr-un magazin de lux, Oprah I-a cerut vanzatoarei sa ii arate o geanta Tom Ford ce costa 40. 000 de dolari, insa aceasta a refuzat sa i-o arate pe motiv ca este prea scumpa. Continue reading . continuă pe ADPM

Oprah Winfrey, tinta unor discriminari rasiste in Elvetia

Cunoscuta prezentatoare americana Oprah Winfrey spune ca a fost tinta unui comportament rasist intr-o vizita recenta in Elvetia. Oprah sustine ca o vanzatoare a unui magazin de posete de firma din Zurich.

Barack Obama ii va decora pe Bill Clinton si pe Oprah Winfrey

Presedintele Barack Obama va decerna cea mai inalta decoratie civila a SUA predecesorului sau Bill Clinton si starului TV Oprah Winfrey, a anuntat joi Casa Alba. Pe langa Clinton si Winfrey, alte 16 personal.

Obama ii va decora pe Bill Clinton si Oprah Winfrey.

Presedintele american Barack Obama va decerna cea mai inalta decoratie civila a Statelor Unite predecesorului sau Bill Clinton, dar si celebrei Oprah Winfrey, intre altii, a anuntat joi Casa Alba, relateaza Mediafax. Clinton si Winfrey fac parte dintre cei 16 recipiendari, in 2013, ai Presidential medal of freedom, o decoratie creata in urma cu 50 de ani sub auspiciile liderului american de la acea vreme, John F. Kennedy. Bill Clinton, in varsta de 67 de ani, a fost presedinte in perioada .

Oprah Winfrey: Am fost discriminata rasial intr-un magazin de lux din Elvetia

Prezentatoarea si producatorul de televiziune Oprah Winfrey a declarat ca a fost victima a rasismului intr-un magazin de lux, in timpul unei calatorii la Zurich, unde a mers luna trecuta pentru a participa la casatoria cantaretei Tina Turner, relateaza.

Obama ii va decora pe Bill Clinton si Oprah Winfrey cu Presidential medal of freedom

Presedintele american Barack Obama va decerna cea mai inalta decoratie civila a Statelor Unite predecesorului sau Bill Clinton, dar si celebrei Oprah Winfrey, intre altii, a anuntat joi Casa Alba, relateaza AFP.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )