Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO: Simona Halep, in cursa pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Simona Halep, in cursa pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, de site-ul WTA. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep, candidata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin, scrie Agerpres.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep, care a revenit pe locul trei in clasamentul mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA la titlul de cea mai buna jucatoare a lunii iulie, in circuitul profesionist feminin de tenis, informeaza Agerpres.

O noua veste senzationala pentru Simona Halep. Anuntul facut de WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost nominalizata de site-ul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie in circuitului profesionist feminin. Halep, care a.

Asalt pe litoral. Cea mai aglomerata luna august din ultimul deceniu

Luna august va fi cea mai buna pentru turismul estival din ultimul deceniu. Romania libera va prezinta cum puteti ajunge cel mai repede si cel mai ieftin la malul marii cu masina, cu trenul sau cu autocarul.

Simona Halep - Madison Keys, streaming live al finalei Rogers Cup de la Montreal

Finala jucata astazi de Simona Halep la Montreal cu Madison Keys poate fi urmaritacu streaming live pe internet, legal. Conditia este sa ai un cont la Betano. com - cea mai noua agentie legala din Romania de pariuri sportive online - si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 20:00, imaginile video live de la meciul Simoneivor fi disponibileaici.

Rezumatul finalei dintre Simona Halep si Madison Keys (VIDEO)

Vedeti mai jos rezumatul video al finalei de la Montreal dintre Simona Halep si Madison Keys, meci castigat de jucatoarea noastra in doua seturi.

VIDEO Rezumatul meciului de aseara dintre Simona Halep si Madison Keys. Momente superbe oferite de romanca

Simona Halep a incheiat triumfal turneul de la Montreal, castigand competitia in fata unui punblic dominat de romani.

Smiley, tot mai aproape de Simona Halep. Dupa turneul din Canada, a fost primul care a felicitat-o

Simona Halep si Smiley par a fi mai mult decat prieteni, mai ales ca dupa castigarea turneului de la Montreal a tenismenei, artistul a fost primul care a felicitat-o telefonic, potrivit wowbiz. ro. La.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

Surpriza anului! Simona Halep se marita. Cine este alesul inimii

Una dintre surprizele acestui an cu siguranta e faptul ca Simona Halep a decis sa se dedice mai mult vietii sale personale si sa mai mult, sa lase sa scape informatia potrivit careia va.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )