Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Simona Halep, invinsa in lupta pentru tilul acordat loviturii lunii iulie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, invinsa in lupta pentru tilul acordat loviturii lunii iulie

Jucatoarea ceha de tenis Lucie Safarova a castigat titlul pentru lovitura lunii iunie in circuitul WTA, in timp ce Simona Halep s-a clasat pe locul trei. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in discutiile pentru taxa de solidaritate. Ce sprijin i-a dat statul ca sa ii ceara acesti bani?

Simona Halep a ajuns in discutiile legate de taxa de solidaritate, pe care politicienii aflati la putere incearca sa o impuna in perioada urmatoare.

VIDEO WTA: Lucie Safarova a castigat titlul pentru lovitura lunii iunie; Simona Halep s-a clasat pe locul trei

Jucatoarea ceha de tenis Lucie Safarova a castigat titlul pentru lovitura lunii iunie in circuitul WTA, in timp ce Simona Halep s-a clasat pe locul trei, a anuntat, vineri, site-ul wtatennis. com.

Simona Halep la BRD Bucharest Open: A fost greu sa decid sa nu joc la Bucuresti. Niciodata nu am jucat doar pentru puncte, doar ca sa ajung mai sus in clasament

Simona Halep a asistat, joi, la o parte a meciului Irina Begu - Jacqueline Cristian, de la BRD Bucharest Open, ea declarand ca simtea nevoia sa vada un pic de tenis. Sportiva a precizat ca decizia de a nu juca la Bucuresti a fost una dificila, insa uzura ar fi fost prea mare si avea nevoie de o perioada de pauza. Niciodata nu am jucat doar pentru puncte, doar ca sa ajung mai sus in clasament, a spus numarul 2 WTA, potrivit News. ro.

Simona Halep a acceptat un wild card pentru turneul de la Washington

Simona Halep, numarul 2 mondial, a acceptat invitatia oferita de organizatorii turneului de la Washington, astfel ca in perioada 29 iulie - 6 august va participa la aceasta competitie.

Veste grozava pentru Simona Halep!

Simona Halep e vazuta si peste 5 ani in fruntea ierarhiei mondiale, sustin mai multi experti in tenis, contactati de jurnalistii australieni. Potrivit digisport. ro, specialistii contactati de.

Simona Halep a intrat in istoria Wimbledon

Sfertul de finala de la Wimbledon, in care Konta a invins-o pe Halep, a batut toate recordurile de audienta, in Marea Britanie. Sfertul de finala Johanna Konta vs Simona Halep, cu 7,4.

Simona Halep explica absenta de la Bucuresti: Mi-a fost greu sa nu joc

Cea mai buna jucatoare a anului 2017 pana acum, Simona Halep, a fost prezenta joi in tribune la Arenele BNR pentru a urmari meciurile turneului de 250. 000 de dolari gazduit in aceasta saptamana de Capitala.

Schimbare de plan pentru Simona Halep. isi scurteaza vacanta si revine pe teren mai devreme intr-un turneu puternic

Dupa turneul de la Wimbledon, Simona Halep si-a luat o vacanta si a anuntat ca va reveni pe teren abia in august, dar programul ei s-a schimbat.

Ce face Simona Halep cand nu joaca tenis (FOTO)

Simona Halep se bucura de vacanta petrecuta in Romania si este foarte activa pe retelele de socializare. Sportiva se pregateste pentru urmatorul turneu, dar pana atunci se bucura de perioa.

Simona Halep RENUNTA la unul dintre antrenori

Simona Halep renunta la colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Acesta o insotea pe Halep la turneele la care nu putea participa australianul Darren Cahill. Simona mi-a spus ca nu are nevoie in p.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )