Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Svetlana Tihanovskaia se adreseaza liderilor UE sa nu recunoasca rezultatele alegerilor din Belarus

Adevărul Adevărul,
VIDEO Svetlana Tihanovskaia se adreseaza liderilor UE sa nu recunoasca rezultatele alegerilor din Belarus

Fosta candidata a opozitiei in alegerile prezidentiale din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, s-a adresat cu un mesaj public catre Consiliul European, citit de pe prompter, cu solicitarea ca liderii UE sa nu recunoasca rezultatele alegerilor din 9 august din Belarus, la care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko. continuă pe Adevărul

VIDEO Svetlana Tihanovskaia anunta ca este gata sa devina liderul national al Belarusului

Fosta candidata a opozitiei la prezidentialele din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, refugiata in Lituania de teama de a nu fi arestata dupa alegerile din 9 august, a inregistrat un nou mesaj video in care sustine ca este gata sa-si asume rolul de lider national al Belarusului pentru ca tara sa se linisteasca si sa intre intr-un ritm normal.

Svetlana Tihanovskaia cere UE sa nu recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Belarus, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de miercuri

Svetlana Tihanovskaia, contracandidata lui Aleksandr Lukasenko la alegerile prezidentiale din Belarus, a lansat un apel catre liderii UE, miercuri, si le-a cerut sa nu recunoasca rezultatele scrutinului, pe care l-.

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor din Belarus

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale din Belarus, care s-au desfasurat pe 9 august si in care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko. Anuntul a fost publicat pe site-ul Guvernului de la Londra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )