Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Teodor Melescanu, intrebat despre demisie: Nu am niciun fel de apasare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Teodor Melescanu, intrebat despre demisie: Nu am niciun fel de apasare

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, a declarat referitor la votul din diaspora: Va rog sa faceti comparatia cu primul tur si o sa vedeti atunci ce au insemnat masurile de fluidizare a votului. Daca doriti. Daca nu, puteti spune ca nu conteaza cati au votat, conteaza cati au ramas pe dinafara. Intrebat daca cei care ii cer demisia au motive intemeiate, Melescanu a afirmat pentru Stiripesurse. ro ca faptul ca am crescut de doua ori si jumatate numarul de votanti e un motiv de contestare, dar mai degraba din partea PSD. ) Nu am niciun fel de apasare. continuă pe Hotnews

Melescanu, intrebat despre prelungirea votului: Am trimis propunerea la BEC, care a respins-o. Muhulet: Nu am primit nimic (VIDEO)

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, duminica, dupa vot, ca nu poate prelungi programul votului, propunerea fiind trimisa la BEC, dar a fost repinsa. Despre posibilitatea prelungirii programului de.

VIDEO. Teodor Melescanu: Trebuie identificate SOLUTII LEGISLATIVE pentru a asigura conditii de vot pentru DIASPORA

Teodor Melescanu, ministrul de Externe: Doresc sa imi exprim aprecierea sincera pentru spiritul civic remarcabil de care au dat dovada romanii care s-au prezentat in numar mare la vot si care, in pofida unor imprejurari pe alocuri nefavorabile, si-au exercitat in mod democratic dreptul fundamental de vot.

Teodor Melescanu, despre o eventuala demisie de la MAE dupa votul din diaspora: Nu am niciun fel de apasare

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, spune ca nu are nimic sa-si reproseze in ceea ce priveste organizarea procesului de votare in turul 2 al alegerilor prezidentiale, aratand ca nu are.

Melescanu indeamna romanii sa voteze la Nancy, la 385 kilometri de Paris: Nu exista niciun fel de coada

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, le-a recomandat romanilor sa se duca in alte orase, cel mai apropiat fiind Nacy, unde, la ora actuala, nu exista coada, localitatea aflandu-se insa la 385 de km de.

Teodor Melescanu: Trebuie identificate SOLUTII LEGISLATIVE pentru a asigura conditii de vot pentru DIASPORA

Teodor Melescanu, ministrul de Externe: Doresc sa imi exprim aprecierea sincera pentru spiritul civic remarcabil de care au dat dovada romanii care s-au prezentat in numar mare la vot si care, in pofida unor imprejurari pe alocuri nefavorabile, si-au exercitat in mod democratic dreptul fundamental de vot.

Teodor Melescanu: Recomand sa se voteze si la Nancy, unde nu este coada. Este un oras superb

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, le-a recomandat romanilor care se simt descurajati de cozile de la sectiile de votare de la Paris sa se duca in alte orase, cel mai apropiat fiind Nacy, unde, la ora.

Teodor Melescanu a facut o vizita de lucru la Munchen

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a fost astazi la Munchen ca sa se intereseze cum sunt aplicate masurile pentru fluidizarea alegerilor de maine in cele 5 sectii de votare organizate pe teritoriul.

E oficial: Teodor Melescanu a anuntat ca MAE NU va deschide sectii noi de vot in strainatate

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Biroul Electoral Central BEC) nu a adoptat hotarari sau decizii prin care sa clarifice fara echivoc temeiul legal pentru infiintarea de noi sectii de votare in strainatate, asa cum ii solicitase Ministerul Afacerilor Externe MAE). Reamintim ca marti, 11 noiembrie, BEC a transmis MAE ca a raspuns deja direct acestei solicitari in data de 7 noiembrie si ca isi mentine pozitia prezentata anterior. BEC arata astfel ca exista temei legal pentru infiintarea de noi sectii de vot in diaspora pentru turul II al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )