Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Traian Basescu in EVZ Chisinau: Republica Moldova va parafa Acordul de asociere la UE la Summit-ul de la Vilnius. / Din 2018, cand vom incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra, posibilitatile noastre de a sprijini Chisinaul vor fi mult mai mari

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu in EVZ Chisinau: Republica Moldova va parafa Acordul de asociere la UE la Summit-ul de la Vilnius. / Din 2018, cand vom incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra, posibilitatile noastre de a sprijini Chisinaul vor fi mult mai mari

Republica Moldova va parafa, cel mai probabil, Acordul de asociere la UE cu prilejul Summit-ului de la Vilnius, programat in perioada 28-29 noiembrie, afirma presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat editiei de Chisinau a cotidianului Evenimentul Zilei - un ziar gratuit de 16 pagini, care se lanseaza vineri. Traian Basescu explica, in interviu, si de ce este cel mai popular politician roman peste Prut si sustine ca o reunificare a Republicii Moldova cu Romania ar putea avea loc mult mai devreme de 25 de ani, in conditiile in care Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana. Seful statului afirma si ca, incepand din 2018, cand vom incepe exploatarea gazelor din Marea Neagra, posibilitatile noastre de a sprijini Republica Moldova vor fi mult mai mari. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu i-a multumit premierului Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru un nou acord cu FMI

Presedintele Traian Basescu i-a multumit joi premierului francez Jean-Marc Ayrault pentru sprijinul pe care Franta si Germania l-au acordat Romaniei pentru a obtine un nou acord de asistenta cu FMI.

REVISTA PRESEI: Traian Basescu: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE.

Evenimentul zilei titreaza: Traian Basescu in EVZ Chisinau: Reunificarea va avea loc mai devreme, in UE Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru editia de Chisinau a Evenimentului zilei, care se lanseaza astazi, presedintele Traian Basescu vorbeste despre parteneriatele ce pot fi dezvoltate intre Romania si Republica Moldova si explica de ce crede ca este un politician atat de popular peste Prut. Adevarul scrie ca Ponta vrea sa atraga in cinci luni o treime din investitiile din .

Traian Basescu: Reunificarea dintre Romania si Republica Moldova va avea loc mai devreme, in UE

Reunificarea dintre Romania si Republica Moldova va avea loc mai devreme, in Uniunea Europeana. Declaratia ii apartine presedintelui Traian Basescu care si-a actualizat pronosticul initial de 25 de ani.

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, .

Deputatul PSD Bogdan Diaconu, atac la Traian Basescu in Vocea Rusiei

Deputatul PSD Bogdan Diaconu scrie intr-un editorial preluat de site-ul Vocea Rusiei ca turneul lui Victor Ponta in tarile asiatice l-a deranjat pe presedintele Traian Basescu. In opinia lui Diaconu fost PC, actual PSD) Traian Basescu nu doreste sa fim o tara puternica si care isi decide singura propriul destin si parteneriatele in functie de interesele nationale. Deputatul PSD a mai colaborat cu site-ul Vocea Rusiei si in 2012, in perioada referendumului pentru demiterea presedintelui.

Autoturismul Ford B-Max, singura achizitie care apare in plus pe declaratia de avere a lui Traian Basescu din 2012

Autoturismul Ford B-max, cumparat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, este singura achizitie care apare in plus in noua declaratie de avere, fata de documentul de anul trecut. Potrivit declaratiei,.

Presedintele Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu din fruntea Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, revocarea luiRelu Fenechiu din functia de ministru al Transporturilor, dupa ce aceasta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, potrivit.

Traian Basescu a semnat decretul pentru revocarea din functie a lui Relu Fenechiu

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul prin care Relu Fenechiu a fost revocat din functie, la propunerea prim-ministrului. Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul.

Traian Basescu a semnat decretul de revocare din functie a lui Relu Fenechiu, care sustinea ca nu si-a dat demisia

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de revocare din functie a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare cu executare.

Ce a trecut Traian Basescu in declaratia de avere.

Autoturismul Ford B-max achizitionat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, primul de acest fel produs de Fabrica de la Craiova, a fost platit de fiica sa, Ioana Basescu, potrivit declaratiei de avere pe ultimul an a sefului statului, transmite Mediafax. Autoturismul respectiv este singura achizitie care apare in plus fata de declaratia de avere de anul trecut a sefului statului, publicata in iulie 2012. La modul de dobandire a autoturismului, fabricat in 2012, este mentionat: Contract .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )