Libnet.ro
UNICEF

15:00

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, . continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu din fruntea Ministerului Transporturilor

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, revocarea luiRelu Fenechiu din functia de ministru al Transporturilor, dupa ce aceasta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, potrivit.

Traian Basescu a semnat decretul pentru revocarea din functie a lui Relu Fenechiu

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul prin care Relu Fenechiu a fost revocat din functie, la propunerea prim-ministrului. Fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul.

Traian Basescu a semnat decretul de revocare din functie a lui Relu Fenechiu, care sustinea ca nu si-a dat demisia

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de revocare din functie a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare cu executare.

Basescu a semnat revocarea lui Fenechiu si numirea lui Ponta ca interimar la Transporturi

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, precum si numirea sefului Guvernului ca.

Crin Antonescu, la Aktualitatea B1: Ovidiu Silaghi este o optiune pentru inlocuirea lui Relu Fenechiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca are deja in minte un inlocuitor in fruntea Ministerului Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu.

Autoturismul Ford B-Max, singura achizitie care apare in plus pe declaratia de avere a lui Traian Basescu din 2012

Autoturismul Ford B-max, cumparat de presedintele Traian Basescu in iunie 2012, este singura achizitie care apare in plus in noua declaratie de avere, fata de documentul de anul trecut. Potrivit declaratiei,.

Ce i-a spus Traian Basescu premierului Frantei despre minoritatea roma.

Presedintele Traian Basescu a declarar, joi, in timpul intrevederii cu seful Executivului francez, Jean-Marc Ayrault, ca problema legata de minoritatea roma este una de imagine, problema pe care Romania si-o asuma. Romania are multe probleme dar sunt cateva care au devenit o urgenta. Una este legata de procesul de integrare a Romaniei in structurile UE si aici vizez accesul nostru in Spatiul Schengen cat si accesul Romaniei in zona euro. A doua este legata de competitivitatea Romaniei pe .

Cine este Relu Fenechiu: De la baron local cu greutate si sponsor important al PNL, la primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare

Relu Fenechiu, primul ministru aflat in functie condamnat la inchisoare din tara noastra, este unul dintre baronii locali cu greutate ai PNL si a ocupat functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta II. Deputat PNL de Iasi din anul 2004, Fenechiu a fost considerat, de-a lungul anilor, un sponsor important al partidului, potrivit relatarilor presei. In decembrie 2012, Fenechiu a fost numit ministru al Transporturilor in Cabinetul Ponta II. In seara de 21 decembrie, la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a refuzat sa dea mana cu 3 dintre membrii noului Guvern: Gabriel Oprea, Radu Stroe si Relu Fenechiu. In luna ianuarie, raportul MCV pentru Romania semnala faptul ca doi ministri sunt cercetati penal pentru fapte de coruptie, fara sa ii numeasca. Cei vizati - Relu Fenechiu, trimis in judecata acum 8 ani in dosarul Transformatorul si Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, urmarit penal in dosarul referendumului din iulie 2012.

PDL cere demisia lui Victor Ponta. Motivul: L-a tinut in Guvern pe ministrul Relu Fenechiu

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, vineri, ca PDL cere demisia premierului Victor Ponta. Potrivit lui Predoiu, alaturi de presedintele Senatului, Crin Antonescu, Victor Ponta se face responsabil de subminarea intereselor strategice ale Romaniei, prin mentinerea in Guvern a lui Relu Fenechiu.

Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Nu regret nicio clipa ca un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu, ca nu regreta nicio clipa ca liberalii au desemnat un om competent pentru o functie inGuvern, potrivit.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )