Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Turneul Campionilor: Victorii pe linie pentru Daniil Medvedev (6-3, 6-3 vs Diego Schwartzman)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turneul Campionilor: Victorii pe linie pentru Daniil Medvedev (6-3, 6-3 vs Diego Schwartzman)

Calificat deja in semifinale, Daniil Medvedev a obtinut si a treia victorie in doua seturi din Grupa Tokyo 1970. Rusul 4 ATP) l-a invins pe Diego Schwartzman 9 ATP), scor 6-3, 6-3. continuă pe Hotnews

VIDEO Daniil Medvedev, victorie categorica cu Novak Djokovic - in ce conditii poate ajunge liderul mondial in semifinale

Daniil Medvedev a obtinut, miercuri, calificarea in semifinalele Turneului Campionilor, jucatorul din Rusia trecand de-o maniera impresionanta de Novak Djokovic 6-3, 6-3). Liderul mondial a fost dominat la aproape toate capitolele, victoria lui Medvedev fiind una conturata dupa o ora si 21 de minute.

Medvedev in semifinale la Turneul Campionilor dupa victoria cu Djokovic

Rusul Daniil Medvedev a furnizat surpriza, miercuri seara, prin victoria obtinuta in fata liderului mondial Novak Djokovic la Turneul Campionilor.

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, in finala dupa o lupta incredibila cu Novak Djokovic

A avut nevoie de sase mingi de meci, dar a reusit sa il invinga in cele din urma pe liderul mondial. Dominic Thiem s-a calificat in finala Turneului Campionilor, dupa ce a trecut de Novak Djokovic, scor 7-5, 10)6-7, 7-65). Pentru titlu, austriacul se va duela cu invingatorul partidei dintre Rafael Nadal si Daniil Medvedev.

Primii patru favoriti de la Turneul Campionilor s-au calificat in semifinale! Cum arata careul de asi al competitiei

Vineri seara s-au incheiat meciurile din grupele Turneului Campionilor, iar tenismenul rus Danil Medvedev 4 ATP) este singurul jucator care a obtinut doar victorii.

Andrey Rublev produce surpriza la Turneul Campionilor

Deja calificat in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra, austriacul Dominic Thiem a fost invins in ultima partida a grupelor de rusul Andrey Rublev, un debutant in competitie.

Turneul Campionilor: Andrey Rublev paraseste competitia cu o victorie (6-2, 7-5 cu Dominic Thiem)

Debutant la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a parasit competitia din O2 Arena cu o victorie: 6-2, 7-5 cu Dominic Thiem. Deja calificat in semifinale, austriacul nu si-a gasit neaparat motivatia, evolutia lui fiind departe de ceea ce a aratat in victoria cu Rafael Nadal.

Turneul Campionilor: Nole Djokovic, calificat in semifinale

Tenismenul sarb Novak Djokovic s-a calificat vineri in semifinalele Turneului Campionilor de la Lond.

Novak Djokovic in semifinale la Turneul Campionilor

Liderul mondial l-a invins in meciul decisiv pentru prezenta in careul de asi pe germanul Alexander Zverev, cu 6-3, 7-6 4).

Turneul Campionilor: Novak Djokovic a completat tabloul semifinalelor

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor dupa ce a trecut, scor 6-3, 7-64), de Alexander Zverev. Competitia din O2 Arena a ramas fara ultimii doi campioni: Tsitsipas 2019) si Zverev 2018).

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, prima victorie din competitie (contra lui Diego Schwartzman)

Alexander Zverev campionul din 2018) a bifat prima victorie din actuala editie a Turneului Campionilor, germanul trecand in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-3, de debutantul Diego Schwartzman.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )