Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO: Virusul din India care ar putea cauza o epidemie globala

Hotnews Hotnews,
 VIDEO: Virusul din India care ar putea cauza o epidemie globala

Mai mult de o duzina de oameni au murit si peste 40 de persoane au fost infectate cu virusul Nipah, ce cauzeaza simptome asemanatoare gripei, dar care duce la encefalita. Virusul face parte, alaturi de Ebola si Zika, din lista celor opt boli despre care Organizatia Mondiala a Sanatatii considera ca ar putea provoca o epidemie globala, scrie Fox News. continuă pe Hotnews

El e singurul care putea scapa cu viata! Ghinionul fatal al unui barbat care a murit in accidentul din Ungaria

Una dintre victimele carnagiului de pe o sosea din Ungaria a fost si victima unui joc cumplit al sortii. Dorel, originar dinMures, a fost ultima victima identificata in urma accidentului.

REAL MADRID-LIVERPOOL in finala CHAMPIONS LEAGUE. Alerta cu bomba din Kiev, care a inchis cinci statii de metrou, s-a dovedit a fi falsa

Cinci statii de metrou din Kiev, gazda finalei Ligii Campionilor la fotbal dintre Real Madrid si FC Liverpool, au fost inchise din cauza unei amenintari false cu bomba si redeschise ulterior dupa ce fortele de.

Lista cu cei mai bine platiti judecatori din Romania: Care sunt salariile din justitie

Un judecator cu peste 20 de ani vechime care activeaza la inalta Curte de Casatie si Justitie au venit minim de 19. 741 de lei net pe luna in 2018, conform unei liste cu salarii publicate de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )