Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO. Un vulcan din Nicaragua a erupt pentru prima data in 110 ani

Antena3 Antena3,
VIDEO. Un vulcan din Nicaragua a erupt pentru prima data in 110 ani

Vulcanul Momotombo din Nicaragua a erupt, pentru prima data in 110 ani. Eruptia a trimis cenusa la o distanta destul de mare, spre deliciul internautilor care au surprins momentul. Ultima oara cand. continuă pe Antena3

Josh Hartnett a devenit tata pentru prima data

Vis implinit si pentru Josh Hartnett. Actorul a devenit pentru prima data tata, dupa ce partenera lui, Tamsin Egerton, a adus pe lume primul copil al cuplulu.

Anda Adam a devenit mamica pentru prima data

Vis implinit pentru Anda Adam. Cantareata a devenit mamica in aceasta dimineata, dupa ce a adus pe lume, la o clinica privata din Bucuresti, o fetita.

Cartea lui HITLER, Mein Kampf, republicata pentru prima data dupa al doilea Razboi Mondial

O editie noua a volumului scris de Hitler, Mein Kampf, insotita de numeroase comentarii, va fi publicata in Germania.

Antonio Sanchez, compozitorul coloanei sonore a filmului Birdman concerteaza pentru prima data in Romania, la Jazz Night Out, pe 6 decembrie!

Antonio Sanchez este unul dintre cei mai mari bateristi ai lumii, castigator a 4 premii Grammy. Nascut in 1971 in Mexic, Sanchez a inceput sa cante la tobe la varsta de 5 ani. Studiaza la Berklee College of Music si New England Conservatory de unde a absolvit cu Magna Cum Laude in Jazz Studies.

FOTO: Anne Hathaway, prima data in public dupa ce s-a aflat ca este gravida

Actrita de la Hollywood, Anne Hathaway, a iesit pentru prima data in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata cu primul ei copil. Vedeta a fost surprinsa la plimbare cu sotul ei Adam Shulman, iar pe sub haine se putea distinge burta actritei, potrivit Harper Bazaar.

Premiera: un cor de copii din Romania l-a colindat pe Papa Francisc

Pentru prima data in istorie, un cor de copii din Romania l-a colindat pe Papa Francisc. Este vorba de Corul Allegria, din Parohia Greco-Catolica Andrei Muresanu din Cluj-Napoca.

Adrian Despot, despre tragedia din Colectiv: In Colectiv erau oamenii mei, viata mea

Adi si-a pierdut sub propriile priviri prieteni si colegi, oameni apropiati lui, familia lui muzicala. A incercat sa-i salveze, iar neputinta de a se lupta cu fumul si flacarile l-au coplesit. Nu a fost furios, ci incercat de disperare si durere. Erau oamenii mei, viata mea, ei faceau parte din viata mea. Am incercat sa-mi protejez, sa-mi ajut viata mea si modul meu de viata a declarat Adi Despot pentru Stirile ProTV.

Real Madrid risca sa fie eliminata din Cupa Spaniei pentru ca a folosit un jucator suspendat

Formatia Real Madrid a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Cadiz, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei Spaniei, dar ar putea fi eliminata din competitie deoarece a folosit un jucator ineligibil, informeaza jurnalele Marca si As, citate de Mediafax.

DNA: Avocata din Arges, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, incepand de astazi, a inculpatei Filoftia Folescu, avocat in cadrul Baroului Arges, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta, transmite un comunicat al DNA remis redactiei.

Cam Gigandet, star din Twilight, tata pentru a treia oara

Inca un vis implinit pentru Cam Gigandet. Actorul a devenit tata pentru a treia oara. Sotia starului din Twilight, Dominique Geisendorff, a adus pe lume o fetita, in cursull zilei de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )