Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Zbor inaugural al celui mai mare avion comercial complet electric

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Zbor inaugural al celui mai mare avion comercial complet electric

Cel mai mare avion comercial complet electric a efectuat zilele trecute zborul inaugural, fiind cel mai recent exemplu din industria aeronautica al unei forme de transport cu zero emisii, relateaza CNBC. continuă pe Hotnews

Cel mai mare targ agricol, organizat anual la Fundulea, se muta online

Pentru ca situatia actuala nu permite organizarea celui mai mare targ agricol in aer liber, AgriPlanta - RomAgroTec se muta in online, pentru prima data.

Financial Times: Fondul Suveran al Arabiei Saudite vrea sa devina investitorul cu cel mai mare impact global

Fondul Suveran de Investitii al Arabiei Saudite PIF), in valoare de 325 de miliarde de dolari, planuieste sa devina investitorul cu cel mai mare impact asupra economiei globale, scrie Financial Times.

VIDEOCONFERINTA BURSA ANTREPRENORIAT FARA GEN TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT: Cel mai mare risc al crizei - lipsa increderii consumatorului

Cel mai mare risc al crizei actuale, generate de pandemia de coronavirus, nu este cel financiar, ci al lipsei de incredere a consumatorului, potrivit domnului Tanase Stamule, consilier de stat pe economie in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

Coerea de Sud se confruta cu cea mai mare crestere a numarului de cazuri COVID-19 din ultima luna

Correa de Sud a inreigistrat astazi cel mai mare numar de cazuri de infectie cu COVID-19 din ultima luna si jumatate.

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor cea mai mare crestere din ultimii 25 de ani

Vanzarile supermarketurilor britanice au inregistrat in perioada restrictiilor impuse de guvern pentru limitarea extinderii noului coronvirusului cea mai mare crestere a vanzarilor din ultimii 25 de ani, de 14,3%, potrivit datelor publicate miercuri de firma de cercetare a pietei Kantar.

ALERTA METEO: Ploi, grindina, descarcari electrice si vijelii, pana duminica seara, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca, pana duminica seara, cea mai mare parte a tarii va fi afectata de ploi, caderi de grindina, descarcari electrice si vijelii.

Coreea de Sud a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile

Coreea de Sud a inregistrat miercuri cea mai mare crestere a numarului de cazuri din ultimele 50 de zile, iar unele dintre acestea au fost legate de sosirile internationale.

Copii agresati sexual in cel mai mare mall din Cluj-Napoca. Doi barbati acuzati de pedofilie, arestati preventiv

Le cumparau diverse bunuri, produse alimentare sau le promiteau bani - asa au reusit doi barbati sa agreseze sexual minore de 9, 10, 11 si 12 ani intr-o incapere din centrul comercial Iulius Mall din Clu-Napoca. Barbatii ar fi angajati ai unei firme care-si desfasoara activitatea in incinta mall-ului.

Mesajul celui mai batran barbat din lume, romanul Dumitru Comanescu: Dragii mei, am primit plin de emotie vestea cea mare...

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )