Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO Ziua decisiva in Justitie: Ministrul Tudorel Toader a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ziua decisiva in Justitie: Ministrul Tudorel Toader a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca 'nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi'. El a facut aceasta declaratie la finalul evaluarii activitatii sefilor celor doua institutii, in urma deciziei Curtii Constitutionale care a stabilit ca DNA si-a incalcat atributiile constitutionale prin anchetarea unor presupuse ilegalitati in procesul de adoptare a celebrei OUG 13. continuă pe Hotnews

Alina Gorghiu, dupa ce ministrul Tudorel Toader a anuntat ca nu ii va revoca din functie pe Kovesi si Lazar: Sefii de parchete raman! Zi de doliu pentru domnul Tariceanu

Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu ii va revoca pe procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, ca este o zi de doliu pentru seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu.

Ambasadorul SUA si Ministrul Tudorel Toader au discutat despre cooperarea in domeniul justitiei

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a ajuns luni la Ministerul Justitiei si a discutat vreme de aproape o ora cu ministrul Tudorel Toader. Ulterior, acesta a precizat ca a vorbit cu Ministrul.

Kovesi a ajuns la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, a ajuns luni dupa-amiaza la Ministerul Justitiei, pentru discutii cu ministrul Tudorel Toader. Discutiile au loc in contextul in care, acum doua.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precizari dupa intalnirea cu ministrul Tudorel Toader: Nu mi s-a cerut demisia si nici nu am de ce sa demisionez

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a declarat, luni dupa-amiaza, dupa intalnirea cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca nu va demisiona din fruntea institutiei pe care o conduce. Miercuri, ministrul Justitiei va anunta rezultatul evaluarii activitatii DNA si a Ministerului Public.

Ministrul Tudorel Toader se va intalni, luni, cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, revenit de la Bruxelles, se va intalni, luni, cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm. intalnirea dintre cei doi va avea loc la Palatul Victoria, la ora 15.

Ministrul Justitiei a anuntat concluziile evaluarii procurorilor: Nu este oportuna revocarea lui Kovesi si Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezentamiercuri seara, in jurul orei 18. 00,intr-o conferinta de presa, concluziile evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar si a .

Raportul lui Tudorel Toader, criticat dur: Nu are logica. E o fasaiala

Bogdan Chirieac si Mugur Ciuvica au comentat, miercuri, in emisiunea La Ordinea Zilei, raportul prezentat de ministrul Tudorel Toader. Concluzia e o fasaiala, dar una pornind.

Klaus Iohannis, despre Tudorel Toader: Ma astept de la domnul ministru sa sprijine Ministerul Public. Sunt foarte multumit de DNA, isi fac foarte bine treaba

Presedintele Klaus Iohannis si-a reafirmat sprijinul pentru procurorii-sefi ai DNA, DIICOT si pentru procurorul general, spunand ca se asteapta de la ministrul Tudorel Toader sa ii.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, miercuri, concluziile evaluarii care a vizat activitatea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar. Grindeanu: Ma astept sa iau act de evaluare inainte sa fie facuta publica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, luni dimineata, data in care va face publice rezultatele evaluarii care au vizat activitatea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, si a procurorului general, Augusti .

Tudorel Toader amana pana miercuri prezentarea evaluarii lui Lazar si Kovesi

ACTUALIZARE 14:30 Grindeanu: Ma astept sa am aceasta evaluare fara a interfera in vreun fel, nici nu e rostul meu Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, ca se asteapta ca, in calitate de prim-ministru, sa primeasca evaluarea Ministerului Public si a DNA care va fi facuta publica de ministrul Justitiei, fara a interfera in vreun fel in cadrul acesteia. ----------- Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a prelungit pana miercuri termenul pana la care va prezenta evaluarea in privinta procurorului general si a sefei DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )