Libnet.ro
UNICEF

14:00

Videochat, oferta la Bursa Locurilor Munca din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Videochat, oferta la Bursa Locurilor Munca din Targu Jiu

Unul dintre angajatorii veniti astazi la Bursa Locurilor de Munca Gorj a avut o oferta speciala destinata tinerelor cu un corp frumos. Acestea sunt asteptate sa lucreze in fata unei camere video conectata la internet. continuă pe Adevărul

Ministerul Culturii obliga Primaria din Targu Jiu sa inlature bustul regizorului Sergiu Nicolaescu

Ministerul Culturii obliga Primaria din Targu Jiu sa inlature bustul regizorului Sergiu Nicolaescu, opera criticata de localnici, pentru ca nu seamana deloc cu artistul. Am aflat de la Ministerul Culturii.

Bustul lui Sergiu Nicolaescu din Targu-Jiu va trebui inlocuit cu un altul, dupa ce Ministerul Culturii si-a retras avizul pentru aceasta opera

Bustul luiSergiu Nicolaescu, amplasat de pe 6 decembrie 2013 in centrul orasului Targu-Jiu, trebuie inlocuit cu un altul, dupa ce MinisterulCulturii a precizat ca opera nu are nimic in comun cu.

Bustul lui Sergiu Nicolaescu din Targu-Jiu va trebui inlocuit cu un altul deoarece opera nu seamana cu regretatul regizor

Bustul luiSergiu Nicolaescu, amplasat de pe 6 decembrie 2013 in centrul orasului Targu-Jiu, trebuie inlocuit cu un altul, dupa ce MinisterulCulturii a precizat ca opera nu are nimic in comun cu.

Niciun somer nu a fost angajat pe loc in municipiul Buzau, la Bursa locurilor de munca

La Bursa locurilor de munca organizata astazi in municipiul Buzau, intr-un mall din oras, au participat 57 de firme. Angajatorii chemati la eveniment de AJOFM Buzau au scos la concurs aproape 500 de posturi. Din pacate insa, somerii care s-au prezentat la standuri si care au cautat cu adevarat un loc de munca nu au fost deloc pe placul patronilor.

Bursa Locurilor de Munca isi deschide portile pentru 8.800 de someri pe 25 aprilie

Mii de calaraseni aflati in cautarea unei slujbe sunt asteptati la Bursa Locurilor de Munca pe 25 aprilieAutoritatile se pregatesc pentru eveniment si au trimis chestionare catre 400 de agenti economici pentru a testa piata muncii,urmand sa se faca invitatii catre angajatori pentru depunerea ofertelor disponibile.

Aproape 500 de joburi la Buzau, la Bursa locurilor de munca

Sute de someri din judetul Buzau vor avea sansa de a-si gasi un job, la Bursa generala a locurilor de munca, programata vineri. Doar 57 de firme din cele 368 contactate de catre reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Buzau vor pune la dispozitie locuri de munca pentru someri.

468 de slujbe disponibile la Bursa Locurilor de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Ilfov a organizat astazi, in Capitala, Bursa Generala a Locurilor de Munca, unde au participat 44 dintre cei 550 de angajatori invitati, oferind 468 de locuri de munca, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Razie in pietele de legumesi fructe din municipiul Targu Jiu

Comerciantii de legume si fructe din targul agricol din zona Dragoieni si din Piata Litovoi au fost verificati astazi de catre oamenii legii.

VIDEO Local din incinta autogarii, mistuit intr-un incendiu

Un local din incinta autogarei din municipiul Targu Jiu s-a facut scrum, in aceasta dimineata, in urma unui incendiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )