Libnet.ro
UNICEF

00:07

Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, HUIDUITA si APLAUDATA la BEC, acolo unde isi depune semnaturile pentru a candida la prezidentiale (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a ajuns, joi, la Biroul Electoral Central BEC) pentru a-si depune semnaturile stranse pentru a putea candida la alegerile prezidentiale. Dancila a fost astepata atat de susti. continuă pe B1

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

Gunther Krichbaum: Regret ca guvernul roman aflat sub conducerea premierului Viorica Dancila nu a dorit sa sprijine candidatul roman din motive politice pur de partid

Gunther Krichbaum, presedintele comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german, a felicitat-o pe Laura Kovesi pentru alegerea sa in functia de procuror-sef al Uniunii Europene. A fost o lupta lunga pentru a ajunge acolo si a fost necesara multa convingere. Regret ca guvernul roman aflat sub conducerea premierului Viorica Dancila nu a dorit in mod evident sa sprijine candidatul roman din motive politice pur de partid.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern. Vestimentatia premierului a atras toate privirile

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern de marti? Vestimentatia premierului a atras toate privirile. Cum s-a imbracat Viorica Dancila la sedinta de Guvern Marti, 17 septembrie, a fost sedinta de Guvern. Pe langa discurs, Viorica Dancila a fost nevoita sa isi pregateasca si tinuta. De .

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

Viorica Dancila: Un gest de onoare ar fi ca presedintele Iohannis sa isi dea demisia

Premierul Viorica Dancila i-a sugerat presedintelui Klaus Iohannis sa demisioneze in semn de onoare, dupa decizia CCR, prin care se constata ca a generat un conflict juridic de natura constitutionala prin.

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )