Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel l. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, intalnire cu ambasadorul Israelului in Romania. Ce au discutat cei doi demnitari

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere, vineri, cu Tamar Samash, ambasadorul Israelului la Bucuresti. Cei doi demnitari au discutat despre cooperare economica, dar si despre Muzeul National de Istorie a Evreilor si a Holocaustului din Romania. Samash este al doilea ambasador primit la Palatul Victoria de noul sef al Guvernului.

Viorica Dancila, intalnire cu Ambasadorul Chinez. Care au fost temele de discutie

Premierul Viorica Dancila a avut miercuri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong. Pe lista temelor de discutie s-au aflat cooperarea economica, dar si cooperarile din domeniile turismului, transporturilor si energiei.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o vineri pe E. Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti. In cadrul intalnirii, fost abordata, de asemenea, posibilitatea incheierii unui parteneriat Romania-Israel in domeniul noilor tehnologii, cu accent pe sectoarele energie, agricultura sustenabila, securitate cibernetica si inovatii antreprenoriale pentru domenii high-tech, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul chinez

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului. Dialogul celor doi oficiali a fost unul constructiv si calduros, ambii salutand dinamica relatiilor bilaterale desfasurate in cadrul Parteneriatului Amplu de Prietenie si Cooperare dintre Romania si China si evidentiind dorinta de intensificare a dialogului politic si de consolidare a cooperarii economice, se precizeaza in comunicat.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu ambasadorul Israelului

Prim-ministrul Viorica Dancila a primit-o astazi pe Tamar Samash, ambasadorul Statului Israel la Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu Ambasadorul Chinei

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut astazi, la Palatul Victoria, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Populare Chineze in Romania, Xu Feihong, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis Redactiei.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Klaus Iohannis, intalnire in mijlocul scandalui din justitie cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila: Ce au discutat cei trei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat in timpul conferintei de presa sustinuta la Palatul Cotroceni ca a avut in cursul zilei de joi o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu presedintele PSD Liviu Dr.

Viorica Dancila, detalii despre discutia avuta cu Klaus Iohannis despre scandalul din justitie (VIDEO)

O intalnire la varf intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc joi la Palatul Cotroceni. Aceasta intalnire a fost anuntata chiar de seful st.

Viorica Dancila, la Antena 3:I-am spus presedintelui Iohannis ca pentru mine este ingrijorator ca am vazut ca pana si unui prim-ministru i se poate face dosar penal

Premierul Viorica Dancila a fost invitata joi seara in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, unde a oferit detalii referitoare la discutia pe care a avut-o in cursul zilei cu presedintele Klaus Iohannis, dar si detalii despre masurile economice si fiscale si despre scaderea unor salarii, despre legea pensiilor, dar si despre intalnirea cu ambasadorul SUA, Hans Klemm. Intrebata pana cand considera ca va ocupa functia de prim-ministru, Dancila a spus ca pana in 2020.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )