Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila se opune unei aliante cu Pro Romania

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila se opune unei aliante cu Pro Romania

Fostul lider al PSD, Viorica Dancila, a spus ca ea se va opune in CEX-ul PSD unei aliante la nivel n. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila se opune unei aliante cu Pro Romania: Nu pot fi de acord cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD

Viorica Dancila, fostul premier si presedinte al PSD, a declarat ca se va opune in CEX unei aliante la nivel national cu Pro Romania, amintind ca cei din partidul lui Victor Ponta au votat pentru caderea Guvernului Dancila.

Dancila respinge ideea unei aliante cu Victor Ponta: Nu imi schimb usor convingerile

Fostul lider al PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri, inaintea sedintei CEx apartidului, ca nu ar fi de acord ca formatiunea sa sa faca o alianta la nivel national cu partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, afirmand ca nu isi schimb usor convingerile.

VIORICA DANCILA, REFERITOR LA PRO ROMANIA: Nu pot fi de acord cu o alianta cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD

Presedintele interimar al Organizatiei de femei a PSD, Viorica Dancila, a declarat miercuri ca nu este de acord cu o alianta la nivel national cu un partid care a votat impotriva Guvernului PSD, asa cum este Pro Romania.

PSD, ALDE si Pro Romania au decis formarea unei aliante pentru locale in Bistrita Nasaud. Candidati unici pentru cele 62 de primarii din judet

Organizatiile PSD, ALDE si Pro Romania din judetul Bistrita-Nasaud au decis sa formeze o alianta electorala pentru alegerile locale din vara acestui an si sa aiba candidati unici in toate cele 62 de unitati administrativ-teritoriale, dar si pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

Ce nume grele din politica sunt imbracate de Dana Budeanu. Sfatul primit de Viorica Dancila din partea ei

Dana Budeanu este cunoscuta drept designerul vedetelor. Intrata in lumea reflectoarelor de ani buni, este cunoscuta ca primul critic de moda din Romania, asa ca multe vedete au trecut prin mana ei. Pe langa persoane publice, precum Mihaela Radulescu, Loredana Groza si Andra, designerul a sfatuit stilistic si nume grele din politica. Printre ele, si .

Se intoarce sau nu Victor Ponta la PSD? Ce raspunde liderul PRO Romania la insistentele Gabrielei Firea

Victor Ponta a renuntat, in 2015, la conducerea PSD, dupa cinci ani de cand a preluat sefia formatiunii, explicand ca nu va mai ocupa aceasta functie pana cand DNA nu va finaliza ancheta care il priveste. A optat pentru PRO Romania, devenind liderul grupului, desi este in continuare dorit de social-democrati. Printre ei, si Gabriela .

EXERCITIU DE ADMIRATIE PENTRU LIDERUL PRO-ROMANIA Ponta, reevaluat de liderii stangii

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a devenit, ieri, noua icoana a stangii politice de la noi din tara. Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, Gabriela Firea - primarul general al Capitalei, Mircea Diaconu si Calin Popescu-Tariceanu l-au elogiat pe Victor Ponta cu prilejul Conventiei Anuale a Pro Romania, eveniment care a avut loc la Bucuresti. La corul laudatorilor s-a alaturat si Claudiu Craciun, secretarul general al formatiunii politice Demos, care in noiembrie 2015 solicita demiterea lui Ponta, in urma tragediei de la Clubul Colectiv.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

VIDEO Ponta a adus liderii PSD pe scena, la Pro Romania. Firea: A fost cel mai performant premier. imi doresc o alianta Ciolacu: Stiu ca unii nu vor alianta, dar nu vreti sa-i intrebam pe romani?

Social-democrata Gabriela Firea a fost aparitia surpriza la conventia Pro Romania care se desfasoara duminica, la Palatul Parlamentului. Invitata pe scena de Victor Ponta, primarul Capitalei l-a laudat pe acesta, sustinand ca a fost cel mai performant premier al Romaniei. Cei doi au facut aluzie la o eventuala alianta, la niveul Capitalei, in perspectiva alegerilor. intre timp, la reuniune a sosit si presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a reluat scenariul aliantei intre PSD si Pro Romania. Stiu ca sunt multi colegi care nu vor o alianta cu Pro Romania, stiu ca si dintre dvs sunt unii care nu vor alianta cu PSD, . ) dar nu ati vrea sa ii intrebam si pe romani ce vor?, a spus Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )