Libnet.ro
UNICEF

06:15

Viorica Dancila, vizita in Spania: Un protestatar REZIST, agresatin fata Ambasadei Romaniei de la Madrid. Tanarului i-a fost spart telefonul(VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, vizita in Spania: Un protestatar REZIST, agresatin fata Ambasadei Romaniei de la Madrid. Tanarului i-a fost spart telefonul(VIDEO)

Un protestatar rezist sustine ca a fost agresat in fata Ambasadei Romaniei la Madrid. Acesta s-a prezentat in fata reprezentantei diplomatice in contextul in care premierul Viorica Dancila urmeaza sa. continuă pe B1

PNL cere demisia lui Vlcov, dupa ce acesta a publicat fisa medicala a unui protestatar rezist

Partidul National Liberal cere demisia lui Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, dupa ce acesta a facut publica, pe Facebook, fisa medicala a unui protestatar rezist, care arata ca omul a fost diagnosticat cu tulburari de personalitate, potrivit Mediafax.

Valcov publica fisa medicala a unui protestatar rezist: Documentul e confidential. Postarea consilierului premierului a fost ulterior stearsa de pe Facebook (FOTO)

Eminenta cenusie a PSD, Darius Valcov, a depasit orice urma de decenta duminica seara. Consilierul premierului Viorica Dancila, condamnat la 8 ani de inchisoare pe fond, a publicat fisa medicala a unuia.

Victor Ponta, critici DURE la adresa lui Valcov dupa publicarea fisei medicale a unui protestatar rezist: E ILEGAL. Ar trebui sa fie sanctionati cei care incalca legea!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului Dancila, a postat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar rezist. Liderul Pro Romania sustine ca publicarea de.

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Mergem inainte cu adoptarea rectificarii bugetare. il asigur pe Presedinte ca nicio institutie nu va ramane fara bani

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce bugetul a fost aprobat, chiar si in lipsa avizului CSAT. Premierul sustine ca Guvernul nu va accepta ca drepturile romanilor la pensii si salarii sa fie.

intalnire la Palatul Victoria intre Liviu Dragnea, Viorica Dancila si o parte dintre ministri

Intalnirea de la Palatul Victoria de marti seara dintre presedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si o parte dintre ministri s-a incheiat dupa aproape o ora, tema discutiilor fiind.

Petre Daea si premierul Viorica Dancila, discutii la Guvern despre pesta porcina

Ministrul Agriculturii Petre Daea discuta, luni, la Guvern, cu premierul Viorica Dancila, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale citate de agentia Mediafax.

Ecaterina Andronescu, dupa ce Valcov a publicat fisa medicala a unui protestatar rezist: Este ILEGAL. CATEGORIC!

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu reactioneaza dupa ce consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, a postat pe Facebook fisa medicala a unuia dintre protestatarii rezist. Fostul ministru al Educatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )