Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIP-uri de Spiru Haret: procurorul general Bogdan Licu si social-democratii Eugen Nicolicea si Darius Valcov

Adevărul Adevărul,
VIP-uri de Spiru Haret: procurorul general Bogdan Licu si social-democratii Eugen Nicolicea si Darius Valcov

Lovita de un scandal de coruptie mamut, procurorii acuzand existenta unei grup infractional patronat chiar de prorector, universitatea privata Spiru Haret se poate mandri, totusi, cu o lista de absolventi ilustri care ii include pe actualul procuror-general interimar al Romaniei si unii dintre oamenii cheie ai PSD-ului in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Sectia pentru procurori a CSM a prelungit interimatul procurorului general, Bogdan Licu (surse)

Mandatul procurorului general interimar, Bogdan Licu, a fost prelungit, joi, cu doua luni, de catre sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), potrivit unor surse G4Media. Prelungirea.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu: Eu sper sa nu fie eliminate pensiile speciale ale magistratilor

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, miercuri, ca nu sustine eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati si pentru personalul auxiliar din justitie. Eu sper ca sa nu fie eliminate.

Bogdan Licu, despre Rezolutia din Parlamentul European: Cer iertare victimelor Revolutiei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, si-a cerut scuze victimelor Revolutiei Romane din 1989 si intregii societati romanesti si a asigurat ca va face tot ce tine de el pentru aflarea adevarului si condamnarea celor responsabili. Declaratia acestuia vine dupa ce Parlamentul European a adoptat, astazi, Rezolutia privind Revolutia Romana din Decembrie 1989, care cere statului roman elucidarea evenimentelor din 1989.

Bogdan Licu isi cere iertare victimelor Revolutiei

Procurorul general interimar spune ca, in Dosarul Revolutiei s-au dat mai multe solutii de clasare, .

Procurorul general: Cer iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea obligatiei legale de a stabili adevarul si de a trage la raspundere vinovatii

Procurorul general interimar Bogdan Licu le cere iertare victimelor Revolutiei din decembrie 1989 si societatii romanesti pentru neindeplinirea de catre Ministerul Public, in toti acesti ani, a obligatiei legale de a stabili adevarul si de a-i trage la raspundere pe cei vinovati.

Procurorul general: Sper ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati, iar ratiunea va invinge pana la urma

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, spera ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati si ca ratiunea va invinge pana la urma. El a mai spus ca spera sa nu se ajunga la blocarea activitatii instantelor si a parchetelor, ca urmare a protestelor.

Procurorul general interimar: Politistii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dinca sa fie cercetat sub control judiciar

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri ca politistii vor propune ca Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca, sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat mai multi jurnalisti.

Procurorul general interimar nu vrea eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati: Nu sunt de acord

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, si-a exprimat speranta, miercuri, ca pensiile speciale ale magistratilor nu vor fi eliminate.

De ce au descins mascatii la Spiru Haret. Perchezitii si 100 de persoane audiate, intr-un scandal cu diplome universitare

In aceasta dimineata, procurorii DIICOT face zeci de perchezitii la Universitatea Spiru Haret, potrivit unor surse Digi24. Procurorii DIICOT au suspiciuni ca prorectorul universitatii ajutat de alti angajati ar fi dat diplome de licenta false pentru mai multe persoane. De ce au descins mascatii la Spiru Haret Conform unui comunicat al Directiei de Investigare a .

Propunerea de prelungire a mandatului lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori Mandatul acestuia expira in 27 decembrie

Propunerea de prelungire a mandatului de interimar al lui Bogdan Licu la conducerea Parchetului General nu figureaza joi pe ordinea de zi a Sectiei pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Mandatul acestuia expira in 27 decembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )