Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vlad Chiriches a devenit oficial cel mai scump jucator vandut din Liga I. Tottenham a anuntat transferul sau

Antena3 Antena3,
Vlad Chiriches a devenit oficial cel mai scump jucator vandut din Liga I. Tottenham a anuntat transferul sau

Vlad Chiriches este oficial jucatorul celor de la Tottenham Hotspur, clubul londonez anuntand transferul internationalului roman pe site-ul oficial. Suntem incantati sa anuntam ca am ajuns la un acord cu. continuă pe Antena3

Frank Ribery, desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13 de catre UEFA

Francezul Frank Ribery a fost desemnat cel mai bun jucator din Europa in sezonul 2012/13, in urma unei anchete realizate de UEFA. Fotbalistul lui Bayern Munchen i-a devansat in voturile jurnalistilor pe Lionel Messi.

Vlad Chiriches va castiga la Tottenham 1,2 milioane de euro pe sezon

Steaua si Tottenham s-au inteles in privinta transferului jucatorului Vlad Chiriches la formatia de pe White Hart Lane, campioana Romaniei urmand sa incaseze aproximativ 9,5 milioane de euro. Victor Becali, agentul fotbalistului, a precizat si salariul pe care il va avea Chiriches in Anglia: 1,2 milioane de euro pe stagiune.

Vlad Chiriches a plecat la Londra pentru a semna cu Tottenham

Fundasul formatiei Steaua Vlad Chiriches a plecat miercuri la Londra pentru a semna contractul cu gruparea Tottenham Hotspur. Fotbalistul a plecat insotit de logodnica sa, Sabrina Macsim, si de impresarul Ioan.

Legia - Steaua / Vlad Chiriches nu e titular. Echipa de start a ros-albastrilor

Steaua nu se va baza in meciul din aceasta seara cu Legia Varsovia pe Vlad Chiriches, care este usor accidentat si cu un picior si jumatate in curtea celor de la Tottenham.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu, in cazul unui atac strain

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor lovituri occidentale impotriva tarii, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate. Lucram, asa cum fac toate armatele din.

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unuor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac .

Armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unor atacuri militare din partea occidentalilor

Un oficial din cadrul serviciului de securitate al Siriei a declarat pentru AFP ca armata siriana se pregateste pentru cel mai rau scenariu in cazul unui atac din partea occidentalilor. Lucram, asa cum fac.

ASUS PQ321QE: cel mai subtire monitor 4K Ultra HD

Cel mai subtire monitor 4k Ultra HD din acest moment este ASUS PQ321QE. Rezolutia sa de 3840 x 2160 pixeli este echivalenta cu patru ecrane Full HD aranjate unul langa altul. ASUS PQ321QE, cu 35mm in cel mai gros punct, are diagonala de 31,5 inci si aspect 16:9. Utilizeaza tehnologie IGZO cu semiconductor din Indiu Galiu Oxid de Zinc) pentru stratul activ al panoului LCD, spre deosebire de monitoarele traditionale care utilizeaza siliciu amorf. Panourile IGZO suporta tranzistori mult mai [].

Melbourne ramane orasul cu cel mai bun nivel de trai. Sofia, printre capitalele in care nivelul a scazut cel mai mult in ultimii cinci ani

Melbourne ramane pentru al treilea an consecutiv orasul unde este cel mai bine sa traiesti, iar Viena este pe locul doi, arata erditia 2013 a raportului Economist Intelligence Unit ce include 140 de orase. Conflictul din Siria a trimis Damascul pe ultimul loc, iar orase precum Cairo si Tripoli au scazut masiv in top fata de acum cinci ani. Si capitala bulgara Sofia este in top 5 al oraselor in care nivelul de trai a scazut cel mai mult.

HOT! Vezi aici cel mai nou clip Jay-Z feat. Justin Timberlake Holy Grail!

Dupa ce s-au aliat pentru a sustine impreuna turneul Legends Of The Summer, a venit vremea ca cei doi buni prieteni sa realizeze un clip si pentru noua lor colaborare, single-ul Holy Grail, extras de pe ultimul album al lui Jay-Z, Magna CartaHoly Grail. Clipul, regizat de catre Anthony Mandler, are la baza fata intunecata .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )