Libnet.ro
UNICEF

05:15

Vlad Chiriches va castiga la Tottenham 1,2 milioane de euro pe sezon

Hotnews Hotnews,
 Vlad Chiriches va castiga la Tottenham 1,2 milioane de euro pe sezon

Steaua si Tottenham s-au inteles in privinta transferului jucatorului Vlad Chiriches la formatia de pe White Hart Lane, campioana Romaniei urmand sa incaseze aproximativ 9,5 milioane de euro. Victor Becali, agentul fotbalistului, a precizat si salariul pe care il va avea Chiriches in Anglia: 1,2 milioane de euro pe stagiune. continuă pe Hotnews

VIDEO Vlad Chiriches pleaca la Tottenham. Reghecampf: Cluburile s-au inteles/ Mihai Stoica a dezvaluit pretul celui mai scump transfer al Stelei

Transferul fundasului Stelei Vlad Chiriches la echipa engleza Tottenham Hotspur s-a realizat oficial. Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat sambata seara, dupa meciul Gaz Metan - Steaua, ca cele doua cluburi s-au inteles in privinta transferului, astfel ca ultimul meci al lui Chiriches la Steaua va fi returul cu Legia Varsovia, daca acesta se recupereaza dupa accidentare.

Laurentiu Reghecampf confirma transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat sambata seara, dupa meciul cu Gaz Metan Medias, ca echipa bucuresteana si Tottenham s-au inteles in privinta transferului lui Vlad Chiriches la clubul englez.

Legia - Steaua / Vlad Chiriches nu e titular. Echipa de start a ros-albastrilor

Steaua nu se va baza in meciul din aceasta seara cu Legia Varsovia pe Vlad Chiriches, care este usor accidentat si cu un picior si jumatate in curtea celor de la Tottenham.

Tottenham a acceptat oferta de 100 milioane euro a Realului pentru mijlocasul Gareth Bale

Daniel Levy, presedintele clubului Tottenham Hotspur, si-a dat acordul ca mijlocasul Gareth Bale sa fie transferat la Real Madrid pentru suma de 100 milioane euro, a anuntat luni dimineata Daily Mail. Levy s-a.

Militari Shopping Center, venit net de 3,4 milioane euro din chirii in prima jumatate a anului

Atrium European Real Estate a avut, in prima jumatate a anului, venituri nete de 3,4 milioane euro din inchirierea centrului comercial Militari Shopping Center, in urcare usoara fata de nivelul din aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, venitul net din chirii obtinut de Atrium in Romania a urcat cu 5,3% in perioada analizata, de la 3,2 milioane euro la 3,4 milioane euro, se arata intr-un raport al companiei, citat de Mediafax.

UPDATE Loto 6/49: Report de peste 1,65 milioane euro la categoria I/ Numerele extrase

Duminica, 25 august, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 7,3 milioane lei peste 1,65 milioane euro), informeaza Mediafax.

Chiriches pe 9,5 milioane de euro, Gareth Bale pe 99 de milioane de euro. Romanul si galezul stabilesc doua noi recorduri

Tottenham si Steaua s-au inteles pentru transferul lui Vlad Chiriches la echipa londoneza, chiar daca tratativele intrasera in impas la inceputul lunii, din cauza faptului ca Gigi Becali n-a fost de acord cu oferta de opt milioane de euro inaintata de englezi.

Santierul naval Tulcea va construi carena unei nave de 100 milioane euro pentru compania norvegiana VARD

Santierul Naval Tulcea a dat lovitura. Constructorul de nave VARD a obtinut un contract in valoare de 100 de milioane de euro. Compania din Tulcea si-a asumat responsabilitatea de a livra pana in iulie 2015 carose.

Constructia nodului rutier de acces pe autostrada A3 va costa aproximativ 5 milioane euro

Nodul rutier de acces pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti care va fi construit in comuna prahoveana Gherghita va costa aproximativ 5 milioane de euro si va fi realizat din bugetul judetului Prahova, conform unei hotarari aprobate de Consiliul Judetean.

Electromagnetica vrea sa investeasca pana la 10 milioane euro in achizitia de noi microhidrocentrale

Producatorul si furnizorul de electricitate Electromagnetica Bucuresti ELMA) intentioneaza sa investeasca pana la 10 milioane de euro in achizitia unor microhidrocentrale sau in dezvoltarea unor astfel de centrale noi, compania detinand deja 10 unitati. Propunerea va fi discutata in Adunarea Generala a Actionarilor companiei programata pentru 30 august, potrivit unui anunt al Electromagnetica, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )