Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit in tragedia din Clubul Colectiv

Antena3 Antena3,
Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit in tragedia din Clubul Colectiv

Printre cele 27 de victime ale tragediei din Clubul Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity. continuă pe Antena3

Incendiu in Club Colectiv. Chitaristul trupei Goodbye to Gravity, printre cei decedati

Printre cei 27 de tineri declarati decedati in urma incendiului din Club Colectiv se numara si Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul in seara fatidica. Zeci de mesaje de condoleante au fost postate pe pagina sa de Facebook.

Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit in urma incendiului din Club Colectiv

Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv. ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity, este internat in stare grava, cu arsuri pe 45% din suprafata corpului

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye To Gravity care concerta vineri seara in clubul Colectiv, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.

Incendiul din Colectiv. Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au murit. Ceilalti trei sunt internati in spital

Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au murit, iar ceilalti trei sunt internati in spital, dupa concertul din clubul Colectiv.

Incendiu in Club Colectiv. Marturiile unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: Au facut concertul cu banii lor. Unul dintre baieti are mainile arse

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte in clubul Colectiv din Bucuresti a ucis 27 de oameni si a trimis in spital alti 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. in incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Telea, iar ceilalti membri ai trupei se afla in spital. Printre raniti se afla si doi apropiati ai trupei, care filmau evenimentul.

Doi chitaristi ai Goodbye to Gravity au murit in incendiul din Clubul Colectiv

Vlad Telea si Mihai Alexandru, chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, au decedat, in timp ce ceilalti trei membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati.

Unul din chitaristii Goodbye to Gravity, Vlad Telea, a decedat

Vlad Telea, unul dintre chitaristii trupei Goodbye to Gravity, care a concertat vineri seara in clubul Colectiv din Bucuresti, a decedat, in timp ce ceilalti patru membri ai formatiei au fost raniti si sunt internati, potrivit informatiilor detinute in.

Premonitia sinistra a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu cateva zile inainte de tragedia din Colectiv: Nu tinem neaparat sa murim aici

Nenorocirea de la clubul Colectiv din Bucuresti a facut scrum planurile de viitor ale trupei de rock Goodbye to Gravity. in urma cu cateva zile, pe pagina de Facebook, membrii formatiei anuntau cu drag un turneu in tara, in mai multe orase pentru promovarea celui de-al doilea album.

Incendiul din Colectiv. Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au spus ADIO. Ceilalti trei membri sunt internati in spital

Concertul din clubul Colectiv a fost, din pacate, ultimul pentru formatia Goodbye To Gravity.

Incendiul din Colectiv. Chitaristul Vlad Telea, din trupa Gravity, ar fi decedat

Unul dintre chitaristii trupei Gravity, aflat vineri seara in club, se pare ca a decedat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )