Libnet.ro
UNICEF

16:00

Vladimir Cebotari: Nu sunt convins ca Stoianoglo este cel pe care si l-ar dori Igor Dodon la sefia Procuraturii

Adevărul Adevărul,
Vladimir Cebotari: Nu sunt convins ca Stoianoglo este cel pe care si l-ar dori Igor Dodon la sefia Procuraturii

Deputatul democrat Vladimir Cebotari declara ca are impresii bune despre candidatul inaintat presedintelui Igor Dodon de catre Consiliul Superior al Procurorilor la sefia Procuraturii Generale, Alexandr Stoianoglo, transmite IPN. continuă pe Adevărul

ANGELA MERKEL: NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece

NATO este cel putin la fel de esentiala azi ca in timpul Razboiului Rece, a declarat cancelarul german Angela Merkel reiterandu-si angajamentul de a creste bugetul german al Apararii si subliniind ca este importanta pastrarea Turciei in Alianta Nord-Atlantica, relateaza The Associated Press.

Alexandr Stoianoglo, propus de CSP la functia de procuror general al R. Moldova

Consiliul Superior al Procurorilor l-a desemnat pe fostul deputat democrat Alexandru Stoianoglo la functia de procuror general al Republicii Moldova. Potrivit Constitutiei, presedintele tarii este cel care numeste in functie procurorul general, la propunerea CSP. Seful statului poata sa respinga candidatura propusa de CSP doar o singura data, dupa care Legea Suprema il obliga sa semneze decretul privind numirea in functie a procurorului general.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care ar putea sa-i ia locul Vioricai Dancila la sefia PSD. Detalii nebanuite despre legatura pe care o are cu Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu este presedintele Camerei Deputatilor si cel care ar putea asigura interimatul in fruntea PSD dupa demisia Vioricai Dancila. A intrat in partid in 1990, cand s-a inscris in Frontul Salvarii Nationale, cariera lui politica incepand in judetul Buzau. in 2012 a ajuns deputat, devenind intre timp unul dintre cei mai influenti oameni din .

Recompensa de 500.000 de euro pentru prinderea hotilor care au jefuit un muzeu din Dresda Este cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume

Autoritatile germane ofera o recompensa de 500. 000 de euro pentru orice informatie despre identitatea hotilor care au jefuit muzeul Grunes Gewolbe din Dresda, de unde au fost furate 11 obiecte care ar contine sute de diamante, inclusiv un diamant de 49 de carate, scrie Agerpres, citand AFP. Politia a vorbit deja despre cel mai mare jaf din istoria post-belica a muzeelor din lume.

Acesta este cel mai puternic ANTIBIOTIC natural facut in casa!

Formula de baza a acestui tonic puternic dateaza din Europa medievala, epoca in care oamenii au suferit de tot felul de boli si epidemii. Amestecul respectiv a ajutat multi oameni sa vindece multe boli virale,.

Doliu in Romania! Ghita Danciu, cel care a pus bazele Grupului Orizont 77, a murit

Este doliu in lumea muzicii din Romania! Ghita Danciu, celebrul Filkist care a pus bazele Grupului Orizont 77, a murit astazi. Ghita Danciu fusese diagnosticat cu cancer in gat in urma cu cativa ani.

Un roman din Anglia traieste o situatie halucinanta de ceva timp: Dumnezeule, sunt peste 50! Este infiorator!

Daniel, un roman de 19 ani care studiaza in Anglia, traieste de ceva timp o situatie de-a dreptul halucinanta. Tanarul s-a trezit de ceva timp cu zeci de amenzi, desi nu are nicimasina si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )