Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin considera doua crize ale ostaticilor cele mai grele momente din timpul presedintiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik, citat de Mediafax. Documentarul, intitulat Presedintele si realizat de jurnalistul rus Vladimir Soloviov, este dedicat celei de-a 15-a aniversari de la inceperea primului mandat de presedinte al lui Vladimir Putin. continuă pe Hotnews

Doua crize ale ostaticilor, cele mai grele momente pentru Putin din timpul mandatului

Crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, cele mai grele momente din timpul mandatului presedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat acesta. Declaratiile au fost facute pentru un documentar,.

Vladimir Putin, despre cele mai grele momente din timpul presedintiei: Doua atacuri teroriste oribile

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik. Doua.

Confesiunile lui Vladimir Putin despre cele mai grele momente din timpul presedintiei sale

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza site-ul agentiei Sputnik.

Care au fost cele mai grele momente din mandatele lui Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca cele mai grele momente din timpul mandatelor sale au fost crizele ostaticilor din Beslan si de la un teatru din Moscova, informeaza agentia Sputnik, conform Mediafax.

Vladimir Putin afirma ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Mediafax, citand Russia Today.

Vladimir Putin sustine ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Russia Today , in.

Vladimir Putin: Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Avem interese comune

Vladimir Putin da asigurari potrivit carora Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Asta, deoarece, chiar daca exista diferente intre cele doua tari, ele.

Vladimir Putin: Rusia este gata sa coopereze cu noul presedinte al SUA, indiferent cine va fi el

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sambata ca Rusia este gata sa coopereze cu Statele Unite ale Americii SUA) indiferent de cine va fi noul presedinte american dupa alegerile din 2016, relateaza.

Vladimir Putin, in dublu rol: salvator si, totodata, agresor. De ce il apreciaza rusii mai mult ca niciodata

S-au scris multe, chiar foarte multe despre viata politica, personala sau sanatatea lui Vladimir Putin, odata cu startul crizei din Ucraina in luna noiembrie a anului 2013 si mai toate nu intr-o lumina tocmai buna pentru presedintele rus. De regula,.

Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Moscova este un partener de incredere, care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Sputnik, in pagina electronica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )