Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vladimir Putin a ISTERIZAT internetul cu o DOAMNA MISTERIOASA (VIDEO-FOTO)

B1 B1,
Vladimir Putin a ISTERIZAT internetul cu o DOAMNA MISTERIOASA (VIDEO-FOTO)

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a starnit valuri de reactii, dupa ce pe internet a aparut un clip cu aceasta impreuna cu un personaj misterios ce poata fusta, care ii da presedintelui rus. continuă pe B1

O noua iubita pentru Vladimir Putin? Cine este femeia misterioasa alaturi de care a fost surprins

Este acesta momentul in care Vladimir Putin, o persoana foarte discreta in ceea ce priveste viata lui personala, isi afiseaza in public noua iubita? Dupa divortul din 2014 de L.

Presedintele SUA, Donald Trump, vrea sa-l invite pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, la Casa Alba, insa acum nu este momentul potrivit

Presedintele american, Donald Trump, a declarat ca intentioneaza sa-l invite pe omologul sau rus, Vladimir Putin, la Casa Alba, insa la momentul potrivit.

Donald Trump despre relatia cu Vladimir Putin: Ne intelegem foarte, foarte bine VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a afirmat miercuri ca lunga intalnire avuta cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Germania, a fost buna si a insistat asupra faptului ca cele doua state pot lucra impreuna in chestiuni cum ar fi incetarea focului in Siria, releva Reuters.

Presedintele Donald Trump: Am o relatie foarte buna cu Vladimir Putin. Suntem doua mari puteri

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, sustine ca are o relatie foarte buna cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, insa neaga ca ar fi primit sprijinul Moscovei in campania prezidentiala din 2016.

Un avocat al familiilor victimelor zborului MH17 sustine ca Vladimir Putin ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru tragedia aviatica

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru tragedia aviatica in care a fost implicat avionul MH17 al companiei Malaysia Airlines doborat in Ucraina, sustine un avocat angajat pentru a reprezenta familiile victimelor .

Vladimir Putin: Rusia nu va porni razboaie, dar trebuie sa isi apere interesele legitime, prin toate mijloacele

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca Rusia nu va porni niciun razboi, dar ca isi va apara interesele pe arena internationala, intr-o maniera civilizata.

Donald Trump, declaratie neasteptata despre relatia cu Vladimir Putin: Ne intelegem foarte, foarte bine

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri ca lunga intalnire avuta cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Germania, a fost una pozitiva, aratand ca cele doua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )