Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vladimir Putin si Kim Jong-Un se intalnesc la Vladivostok

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si Kim Jong-Un se intalnesc la Vladivostok

Presedintele rus Vladimir Putin si liderul nord-coreean Kim Jong-Un s-au intalnit la Vladivostok pentru primul lor summit, scrie BBC. continuă pe Adevărul

VIDEO Primele imagini de la summit-ul dintre Vladimir Putin si Kim Jong Un. Ce a declarat liderul nord-coreean

Vladimir Putin l-a intampinat joi pe dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, care se afla in prima sa vizita in Rusia, acesta fiind de altfel si primul summit dintre cei doi lideri care au dat mana la centrul universitar de pe insula Russky, aflata langa portul Vladivostok.

VIDEO Primele imagini de la summit-ul dintre Vladimir Putin si Kim Jong Un. Ce au declarat cei doi

Vladimir Putin l-a intampinat joi pe dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, care se afla in prima sa vizita in Rusia, acesta fiind de altfel si primul summit dintre cei doi lideri care au dat mana la centrul universitar de pe insula Russky, aflata langa portul Vladivostok.

VIDEO Primul summit dintre Vladimir Putin si Kim Jong Un s-a incheiat. Denuclearizarea, pe agenda discutiilor- UPDATE

Discutiile dintre Vladimir Putin si dictatorul nord-coreean Kim Jong Un s-au incheiat joi, cei doi lideri stabilind intarirea relatiilor bilaterale. De asemenea, in cadrul primului summit dintre cei doi, Putin s-a oferit sa contribuie la normalizarea diaolgului dintre Coreea de Nord si SUA.

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Kim Jong-un. Ce VREA Coreea de Nord

Coreea de Nord este dispusa sa se dezarmeze, insa doar in anumite conditii, a precizat presedintele rus, Vladimir Putin, la capatul intalnirii pe care a avut-o joi cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, la.

intalnire istorica in Rusia. Vladimir Putin si Kim Kong Un, la primul summit impreuna

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri dimineata spre Siberia pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana, KCNA, transmite.

SUMMIT ISTORIC: Primele imagini de la intrevederea dintre Vladimir Putin si Kim Jong Un. Va reusi rusul ce n-a reusit americanul? (VIDEO)

Vladimir Putin l-a intampinat joi pe dictatorul nord-coreean Kim Jong Un, care se afla in prima sa vizita in Rusia, acesta fiind de altfel si primul summit dintre cei doi lideri care au dat mana la centrul.

Kim Jong Un si Vladimir Putin se intalnesc in primul lor summit joi, la Vladivostok

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se intalneste cu presedintele rus Vladimir Putin joi, la Vladivostok, un port in Exteremul Orient rus la Oceanul Pacific, a anuntat marti Iuri Usakov, un consilier de la Kremlin, relateaza Reuters.

FOTO VIDEO Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns la Vladivostok pentru intalnirea cu Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns in orasul rus Vladivostok, inaintea summitului sau oficial cu Vladimir Putin, scrie CNN.

VIDEO Primul summit Kim Jong un - Vladimir Putin. Ce spera sa obtina liderul nord-coreean

Liderul nord-coreean Kim Jong un a sosit miercuri la Vladivostok pentru primul summit cu presedintele rus Vladimir Putin, fiind de asteptat sa incerce obtinerea sprijinului din partea Kremlinului in conditiile in care negocierile cu SUA privind programul de denuclearizare sunt sub semnul intrebarii, relateaza Reuters.

Kim Jong Un a plecat spre Rusia pentru intalnirea cu presedintele Vladimir Putin

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a plecat miercuri dimineata spre Siberia pentru a participa la primul sau summit cu presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat agentia oficiala nord-coreeana, KCNA, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )